ButiksKompagniet har et stort netværk af mulige købere og sælgere i Aarhus og København og sælger ofte investeringsejendomme via netværket. Takket være ButiksKompagniets netværk fik Kim Branick solgt en tom investeringsejendom på 174 kvadratmeter i Aarhus.   

Investeringsejendommen blev solgt til Jesper fra EMPE Ejendomme ApS, som er glad og tilfreds med sit køb:

”Investeringsejendommen lever op til mine forventninger, da den ligger i Knudrisgade i Aarhus C tæt på byen. Det er en fed investeringsejendom, som er inden for mit budget,” fortæller han.

Netværket gør det nemt for sælger

 

Det var et rent tilfælde, at ButiksKompagniet blev ejendomsmægler for den selvstændige sælger Kim Branick.

”Jeg havde set, at ejendommen stod tom og derfor ringede jeg til sælgeren Kim Branick for at høre, om han kunne være interesseret i at bruge vores hjælp til at sælge den. Det har resulteret i et godt forløb, hvor vi har hjulpet Kim med at få ejendommen solgt til Jesper, som jeg kender igennem mit eget netværk,” fortæller erhvervsformidler og associeret partner hos ButiksKompagniet, Louise Busk.

Ifølge Kim Branick er der ingen tvivl om, at netværket har haft en positiv effekt for det endelige resultat af ejendomshandlen:

”Mæglerens netværk er afgørende for mig, når jeg skal sælge en ejendom. Jeg havde et godt samarbejde med ButiksKompagniet, som fandt køberen gennem Louises eget netværk, uden at jeg selv skulle ud og annoncere det,” fortæller han.

Netværket gør det nemt for køber

Netværksrelationen mellem Louise Busk og Jesper var også årsagen til, at Jesper i sidste ende valgte at købe investeringsejendommen:

”Min personlige relation til Louise betød, at hun forstod min profil og min økonomi. Med den investeringsejendom jeg har købt, ramte hun plet, og jeg kunne føle mig helt tryg på grund af vores relation,” fortæller Jesper og fortsætter:

”Det gjorde situationen mere afslappende, da jeg ikke oplevede den klassiske sælger-køber relation. Jeg kan derfor sagtens forestille mig at bruge ButiksKompagniet igen en anden gang i forbindelse med en ejendomshandel.”

Vi går op i at levere god service

Er du kunde hos ButiksKompagniet og skal rådgives om handel med en investeringsejendom, kan du være sikker på at få en god service. Ifølge Louise Busk er det en essentiel del af ButiksKompagniets rådgivning at servicere kunderne og lytte til deres behov:

”Hos ButiksKompagniet kan kunderne forvente, at vi møder dem i øjenhøjde og lytter og vejleder. Vi bruger vores netværk og holder døren åben for alle, men vil hellere sige nej til en potentiel kunde frem for at sælge noget, vi ikke kan stå inde for,” fortæller hun.

Den gode kundeservice er også en af hovedårsagerne til, at Kim Branick oplevede et godt samarbejde med ButiksKompagniet:

”Ejendomsmægleren var hands on og meget informativ i hele forløbet. Hun sørgede for flere interesserede købere og fulgte løbende op på, om de var interesseret i ejendommen.”  

Jesper ser også positivt på samarbejdet med ButiksKompagniet, som han mener har leveret en ekstra service:

”Jeg har talt med ButiksKompagniet mange gange før. Jeg har for eksempel været ude at se en del af deres ejendomme, før jeg besluttede mig for at købe den i Knudrisgade. Louise har brugt meget tid på mig uden egentlig at vide, om jeg bliver en fremtidig kunde hos dem. Det vil jeg kalde for en ekstra god service.”