Vi ser Aarhus i øjenhøjde

Jun 29, 2018

Jesper Poder Olsen er erhvervsmægler hos ButiksKompagniet i Aarhus. Som rådgiver trækker han på sine egne erfaringer som tidligere natklubejer og sin store interesse for byens udvikling. Og så elsker han at cykle rundt i Aarhus i øjenhøjde med bylivet.
 

Du møder 29-årige Jesper Poder Olsen i Aarhus, hvor han sætter sit præg på ButiksKompagniet som en lidt anderledes lokal formidler af lokaler til butikker, restauranter, caféer og kontorer. ButiksKompagniet har nemlig sin helt egen tilgang til mæglermarkedet i Smilets By:

”Butikskompagniet har sin egen position i markedet. Der er selvfølgelig rift om lejemålene, men hos ButiksKompagniet er vi de første, der har specialiseret os i butikker og restauranter. Den slags lejemål stiller store krav til mæglerne. For at kunne vejlede kunderne optimalt, skal man nemlig kunne trække på specialviden om de forskellige branchers regler og lovgivning, og der har vi kompetencerne,” siger Jesper og fortsætter:


”Vi bruger vores erfaring, baggrundsviden og store netværk til at hjælpe og vejlede vores kunder, og vi kan mærke, at vi er efterspurgte. Vi får meget positiv feedback, og selvom ButiksKompagniet er relativ ny i byen, er det os, der udbyder flest restauranter i Aarhus.”

 

Erhvervsmæglere skal være nysgerrige på lokalområdet

Jesper har en fortid som blandet andet natklubsejer, sergent i militærpolitiet og en uddannelse i offentlig administration. Efter en finansbachelor med speciale i ejendomshandel fra Aarhus Erhvervsakademi arbejdede han en periode som privatmægler, før han startede som erhvervsmægler hos ButiksKompagniet. Og det er en rolle, som passer ham godt:

”Som privatmægler sælger man sjældent flere huse til den samme køber. På erhvervsmarkedet er der meget større aktivitet, og som erhvervsmægler får jeg mulighed for, at hjælpe den samme kunde flere gange. Det betyder, at vi opbygger nogle lange og gode relationer, og det synes jeg er fantastisk,” siger Jesper, og forsætter:

”Som erhvervsmæglere er vi også nødt til hele tiden at være nysgerrige på vores by og lokalområde: Hvad siger lokalplanen? Og hvor bliver der investeret? Vi har følehornene ude, og suger en masse information til os. Det gør, at vi kan hjælpe vores kunder med at finde de helt rigtige lokaler – både hvad angår størrelse, beliggenhed og pris.”

Møder kunderne i øjenhøjde

Som mægler har Jesper både hjulpet store internationale kæder og små lokale førstegangskøbere med at finde det helt rigtige erhvervslokale. Han sætter stor pris på det afvekslende arbejde og de mange forskellige kundetyper:

”Hos ButiksKompagniet gør vi meget ud af at møde vores kunder i øjenhøjde. Vi skal forstå kundernes forretning og lytte til, hvad der rører sig i deres brancher, for at kunne finde lokaler, der matcher deres behov,” siger Jesper, og fortsætter:


”Derfor er vi også ude i byen hver dag. Vi cykler ofte rundt og det giver os en god vinkel på byen. Vi ser Aarhus i øjenhøjde, og det gør, at vi kan følge med i byens udvikling og levere den bedst mulige rådgivning til vores kunder.”Category: Aarhus

Loading Conversation