Erhvervsmægler ansætter restauratører

Mar 12, 2018

Ved udgangen af 2017 sagde både Simon Ravnløkke og Henrik Voss farvel til deres respektive restauranter. Kort tid efter blev de ansat som erhvervsformidlere i ButiksKompagniets afdeling på Godthåbsvej på Frederiksberg.

”Som konsekvens af den stigende efterspørgsel opruster vi vores restaurationsteam med dygtige erhvervsformidlere, der selv har stået bag et komfur i mange år. Simon og Henrik har et stort netværk, de kender hver en krog af restaurationsbranchen, og de ved hvad forskellen er på en smiley og en elitesmiley,” forklarer ButiksKompagniets indehaver og direktør, Torben Steen Hansen.

Simon Ravnløkke: Fra japansk restauratør til erhvervsformidler
40-årige Simon Ravnløkke har drevet restaurant i København i 12 år. Han har bl.a. etableret og drevet sushirestauranten Omakase, et af Københavns første sushisteder, og senest endnu en japansk restaurant, Papa Ramen. Sideløbende med driften af restauranterne har han taget en HD i marketing management. Restauranterne er nu solgt, og ønsket om at blive i restaurationsbranchen førte ham til ButiksKompagniet.

”Jeg solgte mine restauranter, fordi jeg ville have mere tid til min familie ved at sadle om og gå fra at være selvstændig til ansat. Da ButiksKompagniet varetog salget af Papa Ramen, fandt jeg ud af, at det var mennesker, jeg ønskede som kolleger. Det betyder også, at jeg kan blive i den restaurationsbranche, jeg holder så meget af. Her kan jeg bruge min erfaring til at hjælpe andre, der har samme arbejde, som jeg har haft de seneste 12 år,” siger Simon Ravnløkke og uddyber:

”Både Henrik og jeg har et stort netværk fra restaurationsbranchen. Vi ved, hvad der foregår. Gennem vores netværk kan vi sikre vores kunder større eksponering og et hurtigt match med den rette køber eller lejer”.

Henrik Voss: Endnu et karrierekapitel i restaurationsbranchen
Gennem 36-årige Henrik Voss’ karriere har han haft vidt forskellige jobs i restaurationsbranchen.

Han er oprindeligt uddannet håndværker og arbejdede i flere år som selvstændig for restaurationsbranchen i København, hvor han indrettede restauranter, barer og industrikøkkener. Senere blev han servicechef hos H.W. Larsen A/S, der sælger og servicerer inventar og udstyr til industrikøkkener. Senest har Henrik Voss været på den amerikansk inspirerede diner Greasy Spoon, hvor han som restaurantchef varetog den daglige drift.

”Som selvstændig og som servicechef har jeg besøgt en meget stor del af hovedstadsområdets restauranter og barer. Det har givet mig et stort netværk i branchen, og derfor er jeg nu hos ButiksKompagniet. Jeg har også været restauratør, så jeg har været i vores kunders sko og kender deres udfordringer, deres glæder og deres dagligdag,” siger Henrik Voss.

Han stiftede bekendtskab med ButiksKompagniet, da Greasy Spoon skulle sælges.

”Jeg kunne lide miljøet hos ButiksKompagniet. Vi svingede, det ene førte til det andet, og nu er vi gift,” siger han grinende og tilføjer:

”Jeg har beskæftiget mig med næsten alle andre dele af restaurationsbranchen, jeg kender København, og derfor var det oplagt for mig at bruge min erfaring og mine kompetencer som erhvervsformidler i ButiksKompagniets restaurationsteam. Det er starten på et endnu et kapitel i restaurationsbranchen, og jeg glæder mig.”Tags:
Category:

Loading Conversation