Vesterbro – bydelen der har det hele !!

Oct 05, 2017

Den livlige og oplevelsesværdige del af Vesterbro var for få år siden alene centreret om Istedgade og Rådhuspladsen/Tivoli. Flere dele af Vesterbro har siden budt sig til og er begyndt at blomstre. I dag vandrer danske og udenlandske turister fra Rådhuspladsen og det nye gourmethjørne i Tivoli via Kødbyen og Istedgade til den nye Carlsberg By og videre mod Sydhavnen og Mozarts plads, som koger af spændende udvikling. De oplever et livligt Vesterbro med spændende restauranter og butikker, de sjældent har set før.

”Tidligere var det primært området omkring Istedgade, der var værd at opleve, men i dag er mange flere dele af Vesterbros områder ligeså interessante og livlige. I dag er der mange flere attraktive steder at placere sin butik, værksted eller restauration på resten af Vesterbro end kun på Istedgade,” siger Mikkel, erhvervsmægler i ButiksKompagniets afdeling i København, og fortsætter:

”Vesterbro er i den grad blevet en af Københavns større turistattraktioner. Mange tager til Vesterbro for at se, hvad bydelen har at byde på. Her finder de alt. Spændende iværksætteri, smarte vinbarer, moderne keramikere, øko-butikker, kunstgallerier, åbne kontorfællesskaber, michelin-restauranter og kaffebarer i alle genrer. Fra kæden til den lille skæve på hjørnet, som alle nyder godt af de mange turisters besøg på Vesterbro.”

Et Vesterbro for etablerede butikker, caféer og restauranter

For blot få år siden var det muligt at købe billige lejligheder og leje billige lejemål på Vesterbro. Vesterbro har siden da været under en stor udvikling og byfornyelse, og i dag er bydelen et meget eftertragtet sted at bo. Bydelen er ikke kun blevet populær for private tilflyttere, men også for mange forretningsdrivende, der ønsker at være en del af den pulserende og livlige bydel.

Mikkel fortæller, hvordan bydelen ikke længere alene tiltrækker den kreative nystartede butiks-, cafe- eller restaurationsejer, da huslejen er steget, og Vesterbro er blevet et dyrt område at starte virksomhed i. Derfor ses det oftest, at det er den mere veletablerede og erfarne forretninger og restauranter, der har råd til og mod på at åbne på Vesterbro.

Få del i Sydhavnens udvikling

Hvis du går med drømme om at åbne egen butik, restaurant eller café, er der fortsat god mulighed for at finde lejemål på Vesterbro, som er til at betale. De billige lejemål finder du oftest omkring ydre Vesterbro. I dag udvikler Sydhavnen sig med hastige skridt, så har du ikke råd til beliggenheden i indre by, er Sydhavnen et oplagt sted at etablere butik, restaurant eller café.

”Vesterbro spænder ikke kun bredt i forhold til kvadratmeterprisen. Vesterbro tiltrækker alle typer fra Michelin-restauranten til den billige kebabmand på hjørnet. Derfor er der mange muligheder, lige meget hvem du er, og hvilke ønsker du har,” siger Mikkel.Tags:
Category:

Loading Conversation