Erfaren og kompetent rådgivning

Mar 31, 2017

 

Erfaren og kompetent rådgivning

Vi mødes ofte af mange spørgsmål, når vi er i kontakt med kommende lejere eller ejere af butiks- og restaurationslokaler. Hos ButiksKompagniet kender vi lokalområderne og har mange års erfaring i at rådgive både de garvede rotter og de nyslåede restauratører og næringsdrivende.

Hos ButiksKompagniet risikerer du ikke at blive vildledt af en portalrobot eller en nyansat studiemedhjælper. Vi bruger erfarne formidlere, der er i stand til at hjælpe og sparre om fx kontrakter, lejegodkendelse, økonomiske forhold, forretningsrådgivning og kontakt til eventuelle andelsforeninger, udlejere og advokater.

8 gode råd: Sådan starter du din egen butik: https://www.butikskompagniet.dk/nyheder/2017/03/8-...

”Vi er kendt for at være nærværende, erfarne fagfolk og ikke en stor mæglerkæde eller endnu en digital ejendomsportal. Vores troværdighed hos kunderne er vores store styrke. Vi er reelle og forventer det samme af vores kunder. Vi afviser en sælger, hvis han vil have to millioner for en ejendom, som maksimalt er en fjerdedel værd,” forklarer direktør i ButiksKompagniet Torben Steen Hansen.

Fra restauranter i København til butikslejemål i Aarhus leder vores mæglere dig trygt igennem hele processen. Fra indledende kontakt til fremvisning af erhvervslokaler og endelig kontraktunderskrivelse.

Tilmeld dig ButiksKompagniets nyhedsbrev og modtag relevante nyheder https://www.butikskompagniet.dk/nyhedsbrev

Kontakt os for en uforpligtende snak https://www.butikskompagniet.dk/kontaktCategory: Rådgivning

Loading Conversation