Kundenær formidling af butikker til leje og salg

Dec 05, 2016

ButiksKompagniet er Sjællands største formidler af erhvervs- og butikslokaler i Storkøbenhavn. Vi har et stort lokalkendskab og finder den rigtige løsning for både købere, sælgere, lejere og udlejere.

I to årtier har ButiksKompagniet leveret professionelt mæglerarbejde af højeste kvalitet til butiksejere i Storkøbenhavn. Vi får dagligt mange henvendelser fra kommende butiksejere, der efterspørger de helt rigtige lokaler. Ofte har vi en løsning liggende blandt vores store udvalg af butikslokaler til salg eller leje, mens vi andre gange sørger for at holde udkig efter netop det lokale, der passer til kundens behov.

ButiksKompagniet er en højt specialiseret ejendomsmægler. En af vores kerneydelser er formidling af butikslokaler, og vi er eksperter på området, uanset hvilken ende af bordet vi sidder for. Vi varetager opgaver fra købere og lejere såvel som sælgere og udlejere. Vores store erfaring gør os i stand til at håndtere alle forhold i en konkret sag. Vi tager os af kontrakter, lejegodkendelse, fremvisninger, økonomiske forhold, forretningsrådgivning og kontakt til eventuelle andelsforeninger, udlejere eller advokater.

”Vi har meget loyale og tilbagevendende kunder og stor erfaring med at formidle aftaler, der gavner begge parter. Vi løber mange ekstra meter for at hjælpe de mennesker, der hver dag ringer ind. De bedste løsninger er dem, hvor både sælger og køber får en god og tilfredsstillende aftale,” siger Torben Steen Hansen, der er ejer og direktør i ButiksKompagniet.

Lav liggetid på butikker til salg

ButiksKompagniet formidler hvert år mange københavnske butikslokaler. Nogle gange er det højt profilerede butikker på Strøget, der skal have ny ejer eller lejer. Andre gange handler det om butikker og erhvervslokaler, der ligger i én af de mange hundrede sidegader rundt omkring i Storkøbenhavn.

Blandt de forretninger, som ButiksKompagniet har haft på hylderne de seneste år, er fx Louise Eegs tidligere lokaler i Classensgade og på Nordre Frihavnsgade. Begge butikker blev solgt på under en måned, og Louise var aldrig i tvivl om, at hun både første og anden gang ville vælge ButiksKompagniet som mægler.

”ButiksKompagniet er rigtig gode i Storkøbenhavn og var meget lydhøre for de ønsker, som jeg havde. Især med lokalerne i Nordre Frihavnsgade hjalp de meget med fremvisninger, overdragelse og kontakt til andelsboligforeningen. Jeg har selv puttet mange penge i lokalerne, og dem ville jeg gerne have tilbage. Jeg endte med at få den pris, som jeg gerne ville have,” fortæller Louise Eeg,

Kundenær service giver glade kunder

Uanset om sagerne drejer sig om salg, køb eller leje, lægger ButiksKompagniet vægt på, at hver kunde er værdsat og får den service, som de fortjener. Det oplevede Louise Eeg ved begge butikssalg og fik i hvert tilfælde tilknyttet en fast mægler.

”Det mest positive er den imødekommenhed, som ButiksKompagniet viser over for mine ønsker. De forstår, at jeg er en kunde, der skal serviceres og være glad gennem hele processen. Jeg smiler stadig og er meget tilfreds med den behandling, jeg har fået. Det er ikke rart at være kunde, hvis man bare er et nummer i rækken, som mægleren tager fat i, når de har tid,” siger Louise Eeg.

Fem gode råd, når du søger butikslokaler:

  • Overvej nøje, hvor mange kvadratmeter du minimum skal bruge
  • Tjek lokalplanerne i området. Kan de påvirke din forretningsmodel?
  • Tænk grundigt over placeringen af din kommende forretning. Der er mange faktorer, som spiller ind.
  • Beregn udgifter og forventede indtægter og pas på med meget høje huslejer.
  • Læs kontrakten, også det med småt! Hvordan kommer du ud af en kontrakt, og hvor længe er du bundet?


Category: Butik

Loading Conversation