Ejendomsmægler MDE,  Indehaver Torben Steen Hansen

Torben Steen Hansen

Ejendomsmægler MDE, Indehaver

th@butikskompagniet.dk

T: 70 12 21 00

M: 40 60 95 45

SOLGT

Investeringsejendom til salg på Vesterbrogade 54 st. th.

Som investor bør du uden tvivl se på denne sag – på Vesterbrogade 54 st. th. Her kan du nemlig gøre en god investering. Her udbydes nu disse rummelige butikslokaler på 252 kvadratmeter. Nuværende lejer fraflytter lokalerne, når køber overtager ejerlejligheden. 

Butikken skaber blikfang fra gaden med sine store vinduespartier, og indendørs møder man først og fremmest et stort butikslokale. Lokalet byder således på gode indretningsmuligheder. 

Beliggenheden på Vesterbrogade er ideel for erhvervsdrivende, da den strækker sig mellem Rådhuspladsen og Pile Allé. Placeringen er en af Københavns bedste, for gaden udgør et af byens knudepunkter med forbipasserende på gaden, cykel og i bil såvel som offentlig transport. Butikslokalerne ligger bare 50 meter fra Vesterbros Torv og tæt på Værnedamsvej, dette nærområder huser velbesøgte spisesteder, barer og veletablerede detailkæder.

Der er kun 120 meter til Det Ny Teater, 550 meter til Københavns Hovedbanegård og 600 meter til Tivoli – dertil kommer Gammel Kongevej, Halmtorvet og Kødbyen, der ligeledes er i gåafstand. Buslinjerne 6A og 26 kører på Vesterbrogade med stop 110 meter fra butikken, og i juli 2019 åbner Cityringen med metrostop ved Rådhuspladsen.

FØJ TIL FAVORITTER 1
Kontantpris 3.850.000 kr.
Afkast ca. 6,7 %
Størrelse 214 m² + 1. sal 38 m²
Ejendomstype Ejer
Mulig anvendelse Sportsbutik / Sportigan er pt  lejer.
Depositum 6 måneders leje
Moms pålægges: Ja
Energimærke E

Beliggenhed

Butikken ligger på den bedste del af Vesterbrogade mellem Vesterbro Torv og Værnedamsvej / Frederiksberg Allé.

Området er kendetegnet ved at være bindeleddet mellem Frederiksberg og Vesterbro med mange butikker, Caféer og restaurationer.