Ejendomsmægler MDE, Salgschef Mie Hofman

Mie Hofman

Ejendomsmægler MDE, Salgschef

mie@butikskompagniet.dk

T: 70 12 21 00

M: 40 60 95 50

Investeringsejendom til salg på Vesterbrogade 52, st. - Salg

På Vesterbrogade 52 udbydes nu en erhvervsejerlejlighed med to lejemål i, hvoraf det ene lejemål er udlejet og det andet lejemål er udbudt til leje. Erhvervsejerlejligheden præsenterer sig med en stor facade og ideelle planløsninger. Mulighederne er mange. Her kan du selv åbne op for din detail-drøm eller du kan leje den ledige del ud.

Erhvervsenheden er i generelt pæn og velholdt stand. Erhvervsejerlejligheden kan dække alt inden for detail, om det gælder tøj, sko, interiør eller bøger – kun fantasien sætter grænser! Der er mange indretningsmuligheder. Særligt det cirkulære rum kan være med til at skabe en anderledes og mindeværdig oplevelse. Da begge lagerrum ligeledes fremstår i god stand, kommer personalet aldrig til at mangle noget som helst. Butikkens store facade gør det derudover muligt at have mange forskellige elementer på display ad gangen, så butikskiggerne kan ose og beundre butikkens sortiment.

FØJ TIL FAVORITTER
Kontantpris 6.200.000 kr.
Størrelse 229 m²
Ejendomstype Ejer
Mulig anvendelse Detail
Moms pålægges: Nej
Energimærke D

Beliggenhed

Med denne beliggenhed befinder I jer super centralt på Vesterbro, hvor både Vesterbros Torv og Værnedamsvej bare er utroligt kort fra jer. I kan generelt nyde godt af de nærliggende butikker og restauranter, mens også indkøbsmulighederne og busforbindelserne sikrer jer et godt kundeflow forbi butikken. Offentlig transport understøttes nu også af metroen, mens I kun har ni minutters gang til Københavns Hovedbanegård. Dette summende område er generelt præget af både shoppelyst og god stemning, hvorfor dette er en helt perfekt placering for jeres butik – og har I brug for et afslappende sted til pauserne, kan I glæde jer over den korte distance til Søerne, der er oplagt til gåturene.