Ejendomsmægler MDE, Investering/Kontor Jesper Erichsen

Jesper Erichsen

Ejendomsmægler MDE, Investering/Kontor

je@butikskompagniet.dk

T: 70 12 21 00

M: 40 17 73 41

SOLGT

Investeringsejendom til salg på Vangede Bygade 88-92

Det er ikke hver dag, at en så komplet investeringsportefølje, som den, der ligger på Vangede Bygade, udbydes til salg. Her ligger de fem butikker (alle udlejede) i det enormt attraktive område der er centrum af Vangede.
Der er som sagt tale om en helt unik investeringsejendom i form af fem gode, separate erhverv, der rummer både genbrugsbutik, fodterapeut, grill og frisør samt et minimarked. Alle butikker har gode indretninger med toiletfaciliteter og kælderlokaler tilhørende alle lejemål. De store vinduespartier, der er facaderne mod bygaden, giver hver især lejerne en chance for at fange interessen fra forbipasserende potentielle kunder med farverige udstillinger eller skarpe tilbud.

FØJ TIL FAVORITTER
Kontantpris 4.700.000 kr.
Størrelse 344 m² + 99 m² kælder
Ejendomstype Ejer
Mulig anvendelse Investeringsejerlejligheder
Moms pålægges: Nej
Energimærke D

Beliggenhed

Placeringen bliver ikke meget bedre end den i terrænplan ud mod Vangede Bygade. En så central beliggenhed skal man nemlig lede længe efter, og udvalget af nuværende forretninger giver den perfekte vifte, som i sig selv er nok til at tiltrække kunderne. Området bugner af småbutikker og tilbud såsom SuperBrugsen, bibliotek og tankstation, og det vil være synd at sige andet, end at der inden for få meters radius er det hele. Nærområdet er allerede kendt af københavnerne, for lige om hjørnet ligger IKEA Gentofte og lokker kunderne til området med köttbullar og billige reoler, og det betyder også, at der tæt ved er exceptionelt gode parkeringsmuligheder. Desuden er beliggenheden også prima i forhold til motorvejen, der på et splitsekund fører til centrum af København. Vangede er kendt som et dejligt område i Gentofte, der især tiltrækker børnefamilierne og dem, der drømmer om lidt mere naturidyl, end man får i midten af Hovedstaden.