Ejendomsmægler MDE, Investering/Kontor Jesper Erichsen

Jesper Erichsen

Ejendomsmægler MDE, Investering/Kontor

je@butikskompagniet.dk

T: 70 12 21 00

M: 40177341

Investeringsejendom til salg på Strandpromenaden 3

Går du med drømmen om at åbne din egen cafe, så er muligheden her.
Lige ved vandet (Søndre strand) og havnen i Køge opføres pt en helt ny bydel i Køge, Søndre Havn, med op mod 4000 nye beboere, over den næste årrække.
I anden række til vandet opføres projektet, Kystengen, som består af 62 ejerlejligheder og et godt hjørne-erhvervslokale som vender ud mod de øvrige beboelsesejendomme og et fint stræde i bydelen.
Lokalet er ideelt til mange former for erhverv, men med udendørs terrasse foran lokalet, og placeringen tæt ved stranden, er det oplagt at indrette en hyggelig kaffebar, is-butik, sandwichbar, m.m.
Lokalerne er på i alt 125 kvm (BBR) fordelt på 2 plan forbundet af stor indvendig trappe i ejerlejligheden. Gode muligheder for at etablere koldt køkken og med plads til ca. 30 siddende gæster. Et kundetoilet i lejemålet, samt personalerum, med adgang fra opgangen, med omklædning og toilet.
Byggeriet forventes færdigt oktober 2019, og lokalerne sælges som "white boks", det vil sige at du selv skal indrette lokalet, men alle installationer, lofter, gulve og vægge er selvfølgelig færdige.

Vi henviser derudover til Bydelsforeningen Søndre Havns hjemmeside: https://soendrehavn.dk/ hvor du kan læse meget mere om området og udviklingen.

FØJ TIL FAVORITTER
Kontantpris 3.100.000 kr.
Størrelse 125 m²
Ejendomstype Ejer
Mulig anvendelse Café mm.
Moms pålægges: Nej
Energimærke

Beliggenhed

Henvisning til Bydelsforeningen Søndre Havns hjemmeside: https://soendrehavn.dk/