Erhvervsformidler, Butik/Kontor Artin Aminzadeh

Artin Aminzadeh

Erhvervsformidler, Butik/Kontor

aa@butikskompagniet.dk

T: 70 12 21 00

M: 40 60 95 55

Investeringsejendom til salg på Puggaardsgade 12 og 4

Som en yderst sjælden investeringsmulighed, kan vi nu tilbyde to erhvervsejerlejligheder på samme gade, nemlig Puggaardsgade 12, st. og kld. samt Puggaardsgade 4, kld.

Her kan man i én og samme case, få adgang til to attraktive erhvervsejerlejligheder på samme strækning i hjertet af København. Dette åbner op for en verden af muligheder for den fremadskuende investor eller virksomhedsejer. Man kan skabe et erhvervskoncept hvor man kan drage fordel af at have to erhvervslejligheder med kort afstand til hinanden og hermed have muligheden for at fusionere to koncepter, have et add-on til sit koncept eller blot vælge at have to separate koncepter i hver deres ejendom. Der er et hav af muligheder og ejerlejlighederne lover stor fleksibilitet og potentiale for den visionære køber.

Puggaardsgade 12, st. og kld.: Denne ejerlejlighed strækker sig over to etager og man bliver straks fanget af den charmerende indretning og de flotte detaljer fra det sekund man træder ind af døren. Lokalerne er praktisk indrettet og anvendelsesmulighederne er mange. Det kan være alt lige fra et galleri, vinstue, showroom, kontor, klinik eller detailbutik. Lokalerne er også udstyret med de nødvendige el- og VVS-installationer til etablering af et køkken, hvilket giver muligheden for også at etablere en cafe eller restaurant . Muligheden for udeservering tilføjer yderligere til ejerlejlighedens appel, og med to toiletter, herunder et handicaptoilet, er de praktiske behov også godt dækket.

Puggaardsgade nr. 4, kld.: Denne ejerlejlighed er hyggelig og indbydende og egner sig optimalt til en række erhvervsformål, herunder vinkælder, kontor, klinik eller showroom. Ejerlejligheden er faciliteret med et tekøkken, toilet og bad, samt udstyret med gulvvarme, hvilket skaber et komfortabelt miljø.

FØJ TIL FAVORITTER
Kontantpris 4.100.000 kr.
Størrelse 37 m² + 158 m² kælder
Ejendomstype Ejer
Mulig anvendelse Investeringserhvervsejerlejlighed
Depositum Ingen depositum
Moms pålægges: Nej
Energimærke C

Beliggenhed

Puggaardsgade, beliggende i hjertet af København, er et område, der emmer af charme og historie. Dette kvarter er kendt for sin unikke blanding af kulturelle tilbud, historiske bygninger og moderne byliv, hvilket gør det til et eftertragtet sted for både beboere og erhvervsdrivende. Gaden ligger i gåafstand til nogle af Københavns mest kendte seværdigheder, herunder Tivoli, Hovedbanen, Strøget, Glyptoteket og de maleriske kanaler, hvilket sikrer en konstant strøm af både lokale samt turister året rundt.