Erhvervsformidler, Butik/Kontor Knud Tommerup

Knud Tommerup

Erhvervsformidler, Butik/Kontor

kt@butikskompagniet.dk

T: 70 12 21 00

M: 26 17 53 57

Investeringsejendom til salg på Ordrupvej 70B, st. tv.

I ét af Nordsjællands mest prestigefyldte områder befinder der sig en smuk og fredet detailbutik i hyggelige omgivelser – her er der et godt grundlag for en afkastrig investering. Kom med! Butikken vidner om en detaljerigdom, der sætter den i en klasse for sig, og så står den i en stand, der er klart over middel. Butikkens ydre tiltrækker uden tvivl opmærksomhed fra mennesker på gaden, idét blå detaljer og store vinduespartier dekorerer de ydre facader og muliggør, at man her kan kigge ind til butikkens spændende indhold. Det er et godt førstehåndsindtryk, der venter gæsterne, når de bydes indenfor i et hyggeligt lokale med god indretning og masser af farver. Gæsterne kan også kigge videre i butikkens indhold, hvis de følger den pæne trappe, der går op til en pæn gang med et prøverum og plads til opbevaring af flere varer. Bagved denne gang befinder der sig et lokale perfekt som mødelokale eller opholdsrum for ansatte samt et fint køkken til personalet.

Leder I derfor efter en god investeringsmulighed i en butik med en detaljerigdom, der sikrer forretningen masser af besøgende, så er erhvervslejemålet på Ordrupvej 70B lige noget for jer. Book en fremvisning allerede i dag!

FØJ TIL FAVORITTER
Kontantpris 1.300.000 kr.
Leje pr. mdr. 1.537 kr.
Størrelse 55 m²
Ejendomstype Ejer
Mulig anvendelse Erhvervsejerlejlighed med udlejning.
Moms pålægges: Nej
Energimærke Bevaringsværdig

Beliggenhed

Adressen placerer sig midt i én af Ordrups velbesøgte gader tæt på flere caféer, indkøbsmuligheder og diverse praktiske butikker. Forretningen kommer altså virkelig til at tiltrække opmærksomhed fra de mennesker på gaden, der har fået en kop kaffe eller en god frokost og skal kigge lidt på butikker, da den udseendemæssigt skiller sig ud fra resten af gadebilledet. Desuden placerer butikken sig tæt på Ordrup Gymnasium og Ordrup Station, og den centrale placering I Ordrups hygsomme by med parkeringspladser lige udenfor butikken sikrer derfor, at unge mennesker såvel som børnefamilier ofte kommer på besøg.