Ejendomsmægler MDE, Investering/Kontor Jesper Erichsen

Jesper Erichsen

Ejendomsmægler MDE, Investering/Kontor

je@butikskompagniet.dk

T: 70 12 21 00

M: 40 17 73 41

Investeringsejendom til salg på Herlev Hovedgade 91, st. mf.

Midt på Herlev Hovedgade, et stenkast fra bymidten, S-toget og butikscentret, ligger en spændende enhed med status som ejerlejlighed, som nu udbydes til salg som en oplagt investering. Placeringen har god synlighed og lokalerne er godt indrettet – perfekt til detail, klinik eller deslige! 

Her vender det store vinduesparti direkte ud mod den lille plads med andre små erhvervsdrivende, placeret i klassiske murstensbygninger, hvor der også er blevet plads til lejligheder. Selve butikken åbner sig op bag glasdøren med et todelt lokale i flot stand, mens et tekøkken i baglokalet giver adgang til et lager og et toilet. Dertil kommer et separat lager til endnu mere opbevaring i kælder. Hele vejen igennem fremstår lokalerne lyse og indbydende, hvor de mørke flisegulve giver en flot kontrast til helheden, mens beliggenheden på hjørnet af bygningen sørger for, at der er et flot lysindfald fra både facadevinduer og de store vinduespartier mod vest.

FØJ TIL FAVORITTER
Kontantpris 600.000 kr.
Størrelse 35 m²
Ejendomstype Ejer
Mulig anvendelse Erhvervsejerlejlighed m. udlejning
Moms pålægges: Nej
Energimærke D

Beliggenhed

Herlev Hovedgade sørger for, at alt er indenfor rækkevidde. Langs gaden er der et bredt udsnit af lokale forretningsdrivende, der tilbyder forbipasserende alt fra gardiner til biler og måltider til den lette sult, mens bussen stopper praktisk talt lige foran lokalerne og fører ind mod Indre København. Samtidig er der nem adgang til Ringvejen, så man også hurtigt forbindes til motorvejsnettet, og skal kunderne til eller fra med tog, er der ca. 5 minutter til Herlev Station. Når det kommer til det brede udvalg af butikker, er både Herlev Bymidte og shoppincenteret BIG leveringsdygtige i alt fra biograf til store kædebutikker, mens også Herlevs grønne arealer er tæt ved. En spændende investeringsmulighed med et stort potentiale!