Erhvervsformidler, Investering, Butik, Kontor Ludvig Abildtrup

Ludvig Abildtrup

Erhvervsformidler, Investering, Butik, Kontor

la@butikskompagniet.dk

T: 70 12 21 00

M: 40 60 25 36

Investeringsejendom til salg på Gammel Køge Landevej 264A

Vi præsenterer her en investeringsmulighed, som I ikke bør lade gå ubemærket hen. Disse virkelig flotte og velholdte lokaler med et rummeligt kælderareal er nemlig til salg nu. Erhvervslejligheden er udlejet til café.


Her tilbydes masser af gode kvadratmeter i stueplan med et stort, sammenhængende lokale med skillevægge, der på æstetisk vis skaber en god planløsning med flere hyggelige kroge og mange forskellige muligheder. Lyset får lov til at strømme ind, helt ned til bagenden af lokalerne, via de store, flotte glasfacader, der vender ud mod vejen, hvilket er med til at skabe en gennemgående dejlig rumfornemmelse. I stueetagen finder I dertil to veludstyrede køkkener, to gode toiletter samt et veletableret barområde ved den ene indgang, som skaber et optimalt grundlag for god kundekontakt. Bevæger I jer nedenunder, vil I blive mødt af en stor kælder med mange disponible rum, der egner sig perfekt til lagerplads, kontorer eller andre praktiske forhold, og erhvervslejligheden er flot vedligeholdt hele vejen igennem.

FØJ TIL FAVORITTER
Kontantpris 3.450.000 kr.
Afkast 5,53%
Størrelse 180 m² + 154 m² kælder
Ejendomstype Ejer
Mulig anvendelse Investeringsejerlejlighed - café
Moms pålægges: Nej
Energimærke C

Beliggenhed

Med en placering i grænseområdet mellem Hvidovre, Valby og Friheden bliver I her en del af et område, der både er hjem for de mange beboere, og som tager imod besøgende og pendlere hver eneste dag. I får her lokaler, som ligger lidt tilbagetrukket fra den travle Gammel Køge Landevej, og pladsen der adskiller lejligheden og vejen giver både jer og jeres kunder gode parkeringsmuligheder. Offentlig transport er der også masser af med både S-tog og populære buslinjer tæt på, og så bliver I en del af et hovedstadsområde, hvor et væld af cyklister og fodgængere vil komme forbi. De store og velholdte facader skaber godt blikfang, og I vil bestemt nyde godt af en meget synlig position i bybilledet. Kontakt os gerne for en fremvisning i dag.