Stor markant ejendom som netop nu kan blive din!"> Frederikssundsvej 323-325 :: Butikskompagniet
Ejendomsmægler MDE, Butik Mie Hofman

Mie Hofman

Ejendomsmægler MDE, Butik

mie@butikskompagniet.dk

T: 70 12 21 00

M: 40 60 95 50

Investeringsejendom til salg på Frederikssundsvej 323-325

Stor markant ejendom som netop nu kan blive din! Ejendommen er opført i 1924, og har siden gennemgået flere ombygninger med sammenlægninger af butikslejemålene i stueetagen, nyere renovering af facaden samt renovering af vinduerne.
Igennem mange år har der fra erhvervslokalerne været drevet isenkramforretning, siden 2007 har Imerco domineret ejendommen. Pt. er erhvervslejemålet ledigt for køber.
Erhvervsarealet dækker over 531 kvm i stueplan og 367 kvm i kælderplan.
Erhvervsdelen er netop i gang med at blive renoveret. Kælderen er pudset op og både vægge og gulve er nymalede. Stueetagen har fået opdateret elinstallationerne, der er opsat gipsvægge og lokalerne bliver nymalet. Ligeledes bliver der opsat nyt thekøkken i personalerummet og erhvervslejemålet vil fremstå som en whiteboks.

Grunden har et areal på 1.233 m2 og beboelsen på 1. sal rummer i alt 8 lejelejligheder, på i alt 841 m2, hvor af de alle er udlejet. Lejelejlighederne fremstår yderst præsentable og velvedligeholdte. Lejerne af lejlighederne er stabile og lejlighederne er nemme at administrere. Udlejer har udarbejdet gode lejekontrakter med beboelseslejerne og afholder selv detaljeret ind- og udflyttersyn med lejerne. Beboerne har mulighed for at parkere deres cykler i en aflukket gård og erhvervslejeren har ligeledes mulighed for vareindlevering den tilknyttede gård.

Investeringen er til dig, der ønsker at overtage en pæn og velholdt ejendom, hvor dialogen med lejerne er god og respektfuld.

FØJ TIL FAVORITTER
Kontantpris 33.000.000 kr.
Ejendomstype Ejer
Mulig anvendelse Investeringsejendom
Moms pålægges: Nej
Energimærke D

Beliggenhed

Ejendommen er beliggende i et hyggeligt kvarter med et befærdet gadebillede og masser af liv. Lokalerne ligger ud til det stemningsfyldte miljø med store vinduespartier, hvilket sikrer jer en god mulighed for skiltning og blikfang. Rundt omkring ligger dagligvarebutikker, fitness og flere spisesteder, som er med til at tiltrække en bred kundeskare. Ydermere er der nem adgang til adressen med bil og buslinje 5C og 350S, der holder lige ude foran døren. 

TILSVARENDE EMNER

 
Kontantpris 35.000.000

Kort om ButiksKompagniet

ButiksKompagniet er en ejendomsforretning med speciale inden for butik, restaurant og erhverv samlet i et selskab. Vi har kontor både på Frederiksberg og i Aarhus.

Man kan godt være kvik, selvom man er stor! Vi ved, at bag hver en opgave er mennesker, som regner med vores samlede indsats og vores individuelle specialviden til at fuldføre en vigtig beslutning i deres professionelle liv.

Kontakt os

ButiksKompagniet
Godthåbsvej 82
2000 Frederiksberg
Telefon: 70 122 100

M. P. Bruuns Gade 58
8000 Aarhus C
Telefon: 70 122 100

Kontorets åbningstider:
Mandag-torsdag Kl. 9:00-16:30
Fredag Kl. 10.00-15:00
Lørdag-søndag lukket

© 2019 COPYRIGHT BUTIKSKOMPAGNIET · Kopiering af indhold er ikke tilladt