Ass. partner, Investering/Kontor Louise Busk

Louise Busk

Ass. partner, Investering/Kontor

lb@butikskompagniet.dk

T: 70 12 21 00

M: 30 26 68 59

Investeringsejendom til salg på Frederiksgade 31

Ejendommen er beliggende midt på gågaden Frederiksgade, som er en historisk gade centralt i Aarhus, hvor der altid har været liv. Frederiksgade er den naturlige forbindelse fra Åboulevarden, til Aros, Musikhuset og Godsbanen. For enden af Frederiksgade finder du rådhuset og parallelt med gaden finder du Strøget i Aarhus.

En helt central gade med mange restauranter, bar og specialbutikker.

Ejendommen er opdelt i ejerlejligheder.

I ejendommens stueetage er der to erhvervslejemål, hvoraf det ene, st.tv., er udlejet til en lille café. Lokalet i st.th. er udlejet indtil 01.09.2019. Lokalet kan således overtages af køber selv, eller den kan lejes ud på ny. Her har tidligere været kaffebar og det vil være oplagt at leje den ud til lignende anvendelse. I baggården finder man et fælles toilet for de to erhvervslejere samt opbevaringsrum til de to beboelseslejligheder på 1. sal.

Lejlighederne på 1. sal er begge nyligt istandsat i de bedste kvalitetsmæssige materialer.  Lejemålet 1.tv. er ledigt pr. 01.05.2019.

På ejendommens bagside er opsat fælles altan, hvortil begge lejligheder har adgang.


Til ejendommen medfølger desuden to parkeringspladser, hvor den ene i dag er til rådighed for køber og den anden lejet ud til cafeen i st.tv.    

FØJ TIL FAVORITTER
Kontantpris 8.500.000 kr.
Afkast 4,94
Størrelse 221 m² + 1. sal 141 m²
Ejendomstype Ejer
Moms pålægges: Nej
Energimærke D

Beliggenhed