Ejendomsmægler MDE, Investering/Kontor Jesper Erichsen

Jesper Erichsen

Ejendomsmægler MDE, Investering/Kontor

je@butikskompagniet.dk

T: 70 12 21 00

M: 40 17 73 41

Investeringsejendom til salg på Fiolstræde 18, 21, 26 samt 38

1 INVESTERINGSEJENDOM MED 2 ERHVERVSEJERLEJLIGHEDER OG 5 BEBOELSESEJERLEJLIGHEDER I NUMMER 18, 1 ERHVERVSEJERLEJLIGHED I NUMMER 21, 1 ERHVERVSEJERLEJLIGHED I NUMMER 26 OG
1 ERHVERVSEJERLEJLIGHED I NUMMER 38.

Sæt kurs mod en af Københavns mest centrale stræder, hvor vi nu udbyder en unik investeringsejendom, bestående af èn selvstændig ejendom (nr. 18), opdelt i ejerlejligheder med 2 erhvervsejerlejligheder og 5 ejerboliger – alle enheder er udlejet (boligerne på tidsbegrænsede lejekontrakter). Herudover sælges èn erhvervsejerlejlighed i nr. 21, én i nr. 26, og èn i nr. 38 – nr. 21 samt 26 er udlejet, og nr. 38 er pt. under udlejning.
Ejendommen (nr. 18) er opført i 1734, og den har en utrolig attraktiv placering på hjørnet af Fiolstræde og Krystalgade – lige i hjertet af city. På den gule facade kan man ane det gamle bindingsværk, og de sprossede vinduespartier sikrer et flot lysindfald indendørs. De to erhvervsejerlejligheder er placeret i stueetagen og på 1. salen, og de har begge to god synlighed fra gaden, hvilket må siges at være et stort plus. Den ene erhvervsdel fungerer som blomsterhandel, og den anden fungerer som restaurant.


Det her er den perfekte investeringsejendom, hvis du ikke vil indgå nogen kompromiser.

Her på hjemmesiden er der kun taget et udsnit af billeder - for at se alle billeder og plantegninger skal man hente et prospekt.

FØJ TIL FAVORITTER 1
Kontantpris 48.900.000 kr.
Størrelse 867 m²
Ejendomstype Ejer
Mulig anvendelse Investering, se nærmere i beskrivelse
Moms pålægges: Nej
Energimærke

Beliggenhed

En bedre beliggenhed i København findes ikke. Fiolstræde lægger sig parallelt med Nørregade og Købmagergades stemningsfyldte gadebilleder, og der er kun 350 meter til Strøgets store butiksudvalg. Området er et af de mest befærdede, hyggelige og spændende områder i hele København, og det bliver ikke mere centralt end her, da der kun er 250 meter til Nørreport Station med busser, tog og metro ind og ud af byen. Placeringen er altså sublim både for erhvervsdrivende og boligsøgende, og det er netop derfor, det her er den perfekte investering.