Ejendomsmægler MDE, Investering/Kontor Jesper Erichsen

Jesper Erichsen

Ejendomsmægler MDE, Investering/Kontor

je@butikskompagniet.dk

T: 70 12 21 00

M: 40177341

Investeringsejendom til salg på Dronningens Tværgade 56, kld.

Velkommen til hjertet af København, hvor I nu får mulighed for at udleve erhvervsdrømmen på en misundelsesværdig adresse.

Butikken ligger i en høj kælderetage med god synlighed fra gadeplan og fine udstillingsvinduer, som lokker købelystne kunder indenfor.

Få trappetrin leder ned til hoveddøren, som åbner op for et stort lokale, hvor der i dag er hylde- og stativvarer samt betalingsdisk. Herfra er der adgang til et mindre og et stort lokale, hvoraf det mindste eksempelvis vil egne sig godt som prøverum, hvis I vil drive tøjbutik. Et praktisk tekøkken støder til og giver adgang til baggangen, hvor I også finder lageret og et badeværelse. Butikken vil være ideel for jer, der gerne vil drive detailhandel og drømmer om en central beliggenhed i hovedstaden.


FØJ TIL FAVORITTER
Kontantpris 2.550.000 kr.
Ejendomstype Ejer
Moms pålægges: Nej
Energimærke D

Beliggenhed

Vi befinder og på Dronningens Tværgade 56, lige rundt om hjørnet fra Kongens Have og tæt på hovedstadens mange faciliteter. Her bliver I en del af et levende miljø, som ligger tæt på Borgergades mange spisesteder, Gothersgades stemningsfyldte gadebillede og Kronprinsessegade, hvor Kongens Have strækker sig. Den centrale beliggenhed er ideel i forhold til at drive erhverv, da I er sikret en velbesøgt adresse midt i byen. Der er nem adgang til butikken med offentlig transport, og de mange omkringliggende forretninger, spisesteder og cafeer er med til at tiltrække en bred kundeskare.

TILSVARENDE EMNER

 
Kontantpris 35.000.000
 
Kontantpris 33.000.000