Erhvervsformidler, Restaurant Jenny Jedida Olsen

Jenny Jedida Olsen

Erhvervsformidler, Restaurant

jo@butikskompagniet.dk

T: 70 12 21 00

M: 40 60 16 55

Investeringsejendom til salg på Bymidten 62

Spændende investering i form af en erhvervsejerlejlighed med iboende lejer midt i butikscenteret ”Bymidten” i Værløse. På Bymidten 62 ligger blandt mange forretninger. Der er gode parkerings- og adkomstforhold og heller ikke har langt til Værløse Station.

Restauranten fremstår velholdt og i god stand ude såvel som inde. Planløsningen er veldisponeret og fordeler sig over 99 kvadratmeter i to etager. Overalt er der lyse gulve, pæne vægge og lofter. Arealerne inkluderer et rummeligt salgslokale, et stort og lyst køkken med køle- samt fryseboks, lagerrum, gang og et pænt personaletoilet. Facaden fremstår lige så pæn med en store glasfacader. Der har desuden været stabil, fast lejer siden 2016. Her er der tale om ren investering af erhvervslejlighed med iboende lejer. Huslejen er 16.838/mdr. eller 202.056/år. Udbydes til 2.500.000 kr.

FØJ TIL FAVORITTER
Kontantpris 2.500.000 kr.
Størrelse 99 m²
Ejendomstype Ejer
Mulig anvendelse Investeringsejendom
Depositum 4 måneders leje
Moms pålægges: Nej
Energimærke D

Beliggenhed

Erhvervsejerlejligheden er placeret på en central beliggenhed i Værløse Bymidte. Der er adskillige parkeringsmuligheder, så I enten kan holde lige foran indgangen eller lidt længere væk, hvis det er at foretrække. Derudover har I hverken langt til togstationen eller de omkringliggende butikker, imens Hillerødmotorvejen blot er fire minutters kørsel væk.