Ejendomsmægler MDE, Investering/Kontor Jesper Erichsen

Jesper Erichsen

Ejendomsmægler MDE, Investering/Kontor

je@butikskompagniet.dk

T: 70 12 21 00

M: 40177341

Investeringsejendom til salg på Amager Landevej 52C

TO LEJEMÅL MED GODE LEJERE

Nu er der mulighed for at erhverve sig en god investering med to lejemål, der befinder sig på Amager Landevej 52 - en gade med liv og mange forretninger.

EJENDOM:  
Her er der tale om en investerings erhvervslejlighed i god stand med to fornuftige lejere. Ejendommen blev opført i 1986, og lejemålet indeholder hele 495 kvadratmeter tilsammen. Disse fordeler sig på stueplan og kælderplan. Stueplan byder på ét stort lokale og walk-in, imens kælderen står med flere lagerrum, to toiletter og et køkken. Der er desuden elevator i ejendommen.


FØJ TIL FAVORITTER
Kontantpris 7.950.000 kr.
Størrelse 347 m²
148 m² kælder
Ejendomstype Ejer
Moms pålægges: Nej
Energimærke C

Beliggenhed

Adressen er Amager Landevej 52C, og derfor kan man sætte hak ved en særdeles god beliggenhed. Gaden der munder ud i Amagerbrogade, Danmarks længste handelsgade, fungerer i den grad som en hovednerve på Amager. Det betyder, at området er karakteriseret ved, at der i alle ugens syv dage er mange handlende, og masser af mennesker på både gåben og cykel, som kommer forbi adressen på deres rute. Derudover kan man sætte endnu et hak i bogen, hvad angår offentlig transport. Det er ganske nemt at komme til og fra ejendommen, da der ligger et busstoppested lige ovre på den anden side af vejen.

Opsummeret: et område med et rigtig godt handelsliv, nem adgang til offentlig transport og mange forbipasserende dagligt.

Bestemt et besøg værd