Speciale indenfor butik, restaurant og kontor/erhverv

Tre i én

Butikskompagniet er en ejendomsforretning med speciale indenfor butik, restaurant og erhverv samlet i et selskab. Vi er den største formidler af erhvervslokaler, butikker og restaurationer på sjælland.

Man kan godt være kvik, selvom man er stor!
Vi ved, at bag hver en opgave er mennesker, som regner med vores samlede indsats og vores individuelle specialviden til at fuldføre en vigtig beslutning i deres professionelle liv.

Derfor leverer vi den bedste løsning i markedet mest effektivt.Den førende erhvervsmægler på sjælland

Butikker

Butikskompagniet er specialiseret i formidling af butikker. Vi udlejer, afstår og sælger butikker. Fra små specialbutikker til store butikskæder. Fra butikker i centrums pulserende midtpunkt til butikker i fredfyldte omgivelser i provinsen. Det er vores speciale at vide alt om butikssalg.

Erhverv

ButiksKompagniet varetager salg, udlejning og vurdering af alle typer af erhvervsejendomme som f.eks. boligudlejnings- og kontorejendomme samt lager- og produktionsejendomme. Vi står til disposition for et indledende møde, om dit behov for professionel ejendomsformidling.

Café og restaurant til salg og leje

Café & Restaurant

Vi er specialister i køb og salg af caféer, restaurationer. Vi rådgiver om alle aspekter i forbindelse med handel af en restaurationsvirksomhed, fra vores kerneydelse, som er formidling og udarbejdelse af købsaftaler og lejekontrakter, til ydelser som budgetlægning og bevillingsansøgniner.