Butikslokale til leje på Vigerslev Allé 19, st. tv.

Synes du også, at det er svært at komme i nærheden af et butikslokale, som du selv får mulighed for at indrette fra start til slut? Mulighederne er mange på Vigerslev Allé 19, hvor der  er brug for en kærlig hånd. Lokalet er til leje uden afståelse, så du endelig kan få plads til det, du drømmer om i butiksregi eller måske endda kold mad.

Den tidligere afdeling af låseforretningen inviterer med et dørparti og et vindue mod gaden direkte indenfor i butikken. Her er lyse vægge og lofter, grå gulve og ikke den helt store mængde personlighed, men det er her, du kommer ind i billedet. Forestil dig dine varer på display rundt langs væggene, måske endda bedre oplyst, hvis du skifter det matterede glas i døren ud med klart og gennemsigtigt - og det stopper ikke her. I direkte forbindelse åbner sig et enormt lagerlokale i rå tilstand, hvor du kan udvide butikken ud eller benytte til opbevaring, og et stort ovenlysvindue hjælper på belysningen. Derudover findes endnu et lille lager længere bagtil sammen med et lille WC.

Og så er der selvfølgelig kælderen, der med lidt hjælp også har potentiale til at blive ideel til opbevaring.

FØJ TIL FAVORITTER 1
Leje pr. mdr. 14.000 kr.
Størrelse 118 m²
90 m² kælder
Ejendomstype Leje
Mulig anvendelse Detail eller kold mad.
Depositum 6 måneders leje
Moms pålægges: Ja
Energimærke C

Beliggenhed

Når Vigerslev Allé kan skrives på afsenderkuverten, er der ingen tvivl om, at du har fået fingrene i en populær adresse. Som én af Valbys mest befærdede veje får du i hvert fald rigeligt med eksponering, og hver dag valfarter potentielle kunder forbi, når de skal til og fra arbejde. Nummer 19 ligger ikke mere end 500 meter fra Valby Station, hvor der både er S-Tog og Regionaltog, og flere centrale buslinjer suser lige forbi lejemålet. Valby har efterhånden indfundet sig som en utroligt populær bydel lige på grænsen til  Frederiksberg, og der er ingen tvivl om, at et lokale med en sådan adresse får det meste forærende.

Kontakt Butikskompagniet i dag for at høre om dine muligheder på Vigerslev Allé!

TILSVARENDE EMNER

 
Boligafgift pr. mdr. 7.521
Størrelse (m2) 97
Leje pr. mdr. (kr.) 10.749

Butik

Rosendalsgade 16, st.

Størrelse (m2) 106
Boligafgift pr. mdr. 4.285

Butik

Amagerbrogade 48 st

Størrelse (m2) 156
Leje pr. mdr. (kr.) 34.109
Størrelse (m2) 105
Leje pr. mdr. (kr.) 14.912