Ejendomsmægler MDE, Salgschef Mie Hofman

Mie Hofman

Ejendomsmægler MDE, Salgschef

mie@butikskompagniet.dk

T: 70 12 21 00

M: 40 60 95 50

UDLEJET

Lej en attraktiv butik på Vesterbrogade 86 - 111 m² med kælderrum og god synlighed

Beliggende centralt på Vesterbrogade 86, lige ved det charmerende Værnedamsvej, udbydes dette attraktive erhvervslokale til leje. Lokaliteten er nyligt opgraderet med nye termovinduer både mod gaden og gården, hvilket sikrer en energieffektiv og indbydende atmosfære. Lejemålet byder på et stort facadevindue, der garanterer god synlighed og naturligt lys.

Lokalet giver lejeren frihed til at sætte et personligt præg, hvilket gør det ideelt til en række anvendelser. Til lejemålet hører også adgang til et praktisk kælderrum, som er tilgængeligt via en lem i gulvet. Ligeledes er der eget toilet i lejemålet.

FØJ TIL FAVORITTER 2
Leje pr. mdr. 14.000 kr.
Størrelse 56 m²
Ejendomstype Leje
Mulig anvendelse Detail
Depositum 6 måneders leje
Moms pålægges: Nej
Energimærke D

Beliggenhed

Vesterbrogade 86, beliggende tæt ved Værnedamsvej, er placeret i et pulserende kvarter, kendt for sin dynamiske blanding af kultur, handel og byliv. Området er populært for sine hyggelige caféer, unikke butikker og lokale spisesteder, hvilket skaber en charmerende og livlig atmosfære. Denne del af Vesterbro er et attraktivt knudepunkt, der tiltrækker en mangfoldig skare af besøgende, og er ideel for erhverv, der ønsker høj synlighed og kundetilstrømning.

TILSVARENDE EMNER

Nørrebrogade 213, st. tv. (enhed 3)
Størrelse (m2) 80
Leje pr. mdr. (kr.) 14.000
Torvegade 55, st. tv.

Butik

Torvegade 55, st. tv.

Størrelse (m2) 104
Leje pr. mdr. (kr.) 16.000