Ejendomsmægler MDE, Salgschef Mie Hofman

Mie Hofman

Ejendomsmægler MDE, Salgschef

mie@butikskompagniet.dk

T: 70 12 21 00

M: 40 60 95 50

Butikslokale til leje på Vesterbrogade 111, kld.

Dette nyligt renoverede erhvervslokale på Vesterbrogade 111 er nu tilgængeligt til leje, og tilbyder en unik mulighed i hjertet af København. Efter en omfattende istandsættelse, som inkluderer nye gulve og vinduer, præsenterer lokalet sig med en moderne og indbydende atmosfære. Det inkluderer et funktionelt thekøkken og et toilet i gården.

Med sine 158 kvadratmeter er lokalet fleksibelt og kan tilpasses en række forskellige erhvervsformål. Det er ideelt til en butik, et galleri, et designstudio eller som kontorplads for liberale erhverv. Dets moderne indretning og central placering gør det til et attraktivt sted for kreative og dynamiske virksomheder, der ønsker at placere sig midt i byens pulserende liv.

FØJ TIL FAVORITTER
Leje pr. mdr. 11.083 kr.
Størrelse 95 m² kælder
Ejendomstype Leje
Mulig anvendelse Detail og liberalt erhverv
Depositum 6 måneders leje
Moms pålægges: Nej
Energimærke D

Beliggenhed

Vesterbrogade er kendt for sin pulserende atmosfære og centrale beliggenhed i København. Dette område er et travlt handelsstrøg, der tiltrækker en bred vifte af kunder, hvilket gør det ideelt til både liberalt erhverv og detailhandel. Området byder på en mangfoldighed af butikker, spisesteder og kulturelle tilbud, hvilket skaber en dynamisk og indbydende atmosfære for både kunder og forretningsdrivende.

TILSVARENDE EMNER

Gothersgade 109, kld. tv.
Størrelse (m2) 391
Leje pr. mdr. (kr.) 16.733
Elmegade 19, kld. th.

Butik

Elmegade 19, kld. th.

Størrelse (m2) 78
Leje pr. mdr. (kr.) 12.000