Erhvervsformidler, Butik/Kontor Knud Tommerup

Knud Tommerup

Erhvervsformidler, Butik/Kontor

kt@butikskompagniet.dk

T: 70 12 21 00

M: 26 17 53 57

Butikslokale til leje på Vedbæk Stationsvej 19, st.tv.

I kan tage Kystbanen til Vedbæk, og få skridt fra stationen, i den gode ende af Vedbæk Stationsvej, venter dette pæne butikslokale. I finder altså næppe en mere central beliggenhed her i byen, for hver dag strømmer folk til og fra stationen og dermed lige forbi jeres nye butik.

Langs det brede fortov ligger den velholdte ejendom, som blev opført i 1988. Den præsenterer sig med en gråpudset facade, hvide vinduesrammer og et rødt tegltag, og der er dermed sørget for et godt førstehåndsindtryk. I gadeplan finder I butikslokalet, som I kan leje og indrette som enten detailbutik eller med takeaway. Der må ikke etableres liberalt erhverv, men derudover er mulighederne mange. Lejemålet har indtil nu været udlejet til Homemate, og det er derfor allerede indrettet med perfekte betingelser for en takeaway-forretning.

Når folk passerer forbi på fortovet, vil de to gode facadevinduer sørge for at fange deres opmærksomhed. Herefter træder kunderne indenfor i et yderst præsentabelt butikslokale, som har køkkenfaciliteter bagved disken, og som bagtil er indrettet med et tekøkken og et pænt toilet. Der er tale om en veludnyttet planløsning helt uden spildplads.

FØJ TIL FAVORITTER
Leje pr. mdr. 11.000 kr.
Størrelse 62 m²
Ejendomstype Leje
Mulig anvendelse Detail eller take away
Depositum 3 måneders leje
Moms pålægges: Ja
Energimærke D

Beliggenhed

I får en butik med en stor synlighed, og det skyldes blandt andet stationen, som ligger få hundrede meter herfra. Men stationen er ikke det eneste, der trækker folk til. Vedbæk Stationsvej folder sig nemlig ud med indkøbsmuligheder, gallerier og små specialforretninger såsom blomsterhandleren, tøjforretningerne og bageren. Det er altså folk med mange forskellige ærinder, der slår vejen forbi denne hyggelige handelsgade. Som en ekstra bonus kan I glæde jer over de gode parkeringsforhold lige ude foran butikken.