Erhvervsformidler, Butik Phillip Adler

Phillip Adler

Erhvervsformidler, Butik

pa@butikskompagniet.dk

T: 70 12 21 00

M: 40 60 95 54

Butikslokale til leje på Vedbæk Stationsvej 14, st. 3.

En på alle måder fantastisk forretning i helt formidabel stand er, hvad vi har fornøjelsen af at kunne løfte sløret for her på den centrale og hyggelige strækning Vedbæk Stationsvej.
Her slår vi nu døren op til en virkelig, virkelig fin forretning med stort potentiale – både som klassisk butik til alle former for detail og lignende, men også som café til "det kolde køkken", såfremt man foretager lidt ændringer hist og her i indretningen.
Glaspartiet ved indgangen skaber straks blikfang, så her kan man virkelig indrette sig et gennemført udstillingsvindue med wauw-faktor. Markise, god mulighed for skiltning og sågar en lille siddeplads er alt sammen med til at skabe stemning udenfor, så kunder og godtfolk allerede har mulighed for at føle sig velkomne ude fra gadeplan.
Dernæst går turen ind i butikkens primære lokale, som åbner sig i rigtig flot stand med klassiske gulve og stilfuldt interiør. Rummet har – som billederne også viser – mange anvendelsesmuligheder. Borde, reolsystemer, kasseapparat, prøverum eller måske en helt ny slags indretning til køkken- og cafémiljø? Det er helt op til dig som ny lejer.
Ude bagved er der indrettet et lille lager/depot med mulighed for køkkenfaciliteter samt et personaletoilet. Dertil medfølger et praktisk kælderniveau af beskeden, men passende og god størrelse, hvor opmagasinering og lagerplads er oplagt.


FØJ TIL FAVORITTER
Leje pr. mdr. 9.000 kr.
Størrelse 43 m²
Ejendomstype Leje
Mulig anvendelse Detail eller klinik
Depositum 3 måneders leje
Moms pålægges: Ja
Energimærke G

Beliggenhed

Med kun 100 meter til Vedbæk Station må denne strækning siges at være et knudepunkt i den charmerende havneby. Her gå mange, mange folk forbi hver eneste dag, når de skal med Kystbanen, og på vejen hjem er det oplagt at lægge vejen forbi denne rute, som står klar med flere prominente forretninger og gode indkøbsmuligheder. Stationsvejen har også flere spise- og takeaway-steder, hvilket gør det oplagt at føje en ny favorit til samlingen. Uanset hvad kommer du i godt selskab.

Udbudsform: leje uden afståelse – så slip fantasien løs!