Ejendomsmægler MDE, Salgschef Mie Hofman

Mie Hofman

Ejendomsmægler MDE, Salgschef

mie@butikskompagniet.dk

T: 70 12 21 00

M: 40 60 95 50

Butikslokale til leje på Valby Langgade 35, st.

Butikslokale i Valby med virkelig god eksponering til leje uden afståelse Valby har efterhånden slået sig fast som en bydel, der ikke skal kimses ad, og her fungerer Valby Langgade som hovedgaden over dem alle, der endda smyger sig ned langs Søndermarken og hele vejen mod det mondæne Frederiksberg. For dig, der ønsker at åbne en butik med markant synlighed, er dette lejemål uden afståelse centralt i Valby lige sagen! 

Murstenene er pudset op i en flot, gul nuance, der fanger blikket for forbipasserende, der går og kigger på vinduer i 2500. To store vinduespartier forbinder potentielle kunder med dit udvalg af varer, og du kan måske allerede skimte de pæne gulve og de blå lofter, når du står og prøver at gå et glimt af indretningen. Gipsvæggen kan du rive ned, så du får ét stort hovedlokale plus et mindre tekøkken og toilet, eller du kan beholde rumfordelingen, som den er, så du også har et godt baglokale eller lager til de varer, der endnu ikke skal udstilles. Mens lejemålet trænger til en klat maling, er det ellers i helt ok stand – og du kommer virkelig til at kunne mærke beliggenheden, da eksponeringen er udover det sædvanlige. Butikken ligger som en del af en andelsforening, og der er tæt og god dialog med udlejer.

FØJ TIL FAVORITTER
Leje pr. mdr. 16.783 kr.
Størrelse 106 m²
Ejendomstype Leje
Mulig anvendelse Detail
Depositum 6 måneders leje
Moms pålægges: Nej
Energimærke D

Beliggenhed

Det ene velbesøgte spisested efter det andet, utallige hyggelige caféer, kædeforretninger, lokalbutikker, genbrugsshops og barer. Valby Langgade har et virkelig bredt kundesegment og kan tiltrække de fleste – både dem, der er på jagt efter specialiserede nicheforretninger og dem, der blot skal have hverdagens kabale til at gå op. Der er både apotek, dagligvareforretninger og busser mod Indre By og brokvarterene lige i nærheden, for ikke at tale om regional- og S-tog, der stopper på Valby St. bare 500 meter væk. Et virkelig spændende butikslokale med en helt unik beliggenhed i Valby!