x

Vind spændende præmier med ButiksKompagniets julekalender. Se konkurrencereglerne Tilmeld dig julekalenderen her!

Ejendomsmægler MDE, Butik Mie Hofman

Mie Hofman

Ejendomsmægler MDE, Butik

mie@butikskompagniet.dk

T: 70 12 21 00

M: 40 60 95 50

Butikslokale til leje på Teglholmens Østkaj 30, st.

Med vandet som nærmeste nabo er dette nybyggede og spændende erhvervslejemål yderst ideelt beliggende. Her har I alle muligheder for at sætte jeres helt eget præg, og det er kun fantasien, der sætter grænser, når alle jeres erhvervsdrømme snart skal blive til virkelighed. Lokalerne overtages rå og udbydes til leje uden afståelse. Helt klart et besøg værd! 

Der er tale om et lyst og lækkert lokale, som er beliggende i en helt ny og spændende ejendom fra 2020. Her prydes facaden af et moderne og karakteristisk look med store vinduespartier, der virker inviterende for den forbipasserende menneskemængde. Her giver den 9 m2 solrige terrasse personalet lune frokostpauser, og omkring ejendommen er der desuden gode parkeringsmuligheder for biler såvel som cykler. Lokalerne overtages som sagt helt rå, hvilket giver jer alle muligheder for at sætte jeres helt eget præg og lade alle indretningsdrømmene spire. Indendørs er et stort lokale, hvor store gulv til loft vinduer giver jer et raffineret panorama kig ud til de smukke, maritime omgivelser. Hertil er et rummeligt badeværelse.

FØJ TIL FAVORITTER 1
Leje pr. mdr. 12.500 kr.
Størrelse 50 m²
Ejendomstype Leje
Mulig anvendelse Publikumsorienteret serviceerhverv
Depositum 6 måneders leje
Moms pålægges: Ja
Energimærke A

Beliggenhed

Bygningens karakteristiske udtryk passer til de storslåede maritime omgivelser, der hver dag giver jer selv og de potentielle kunder et fantastisk nærmiljø. Her er I beliggende i et spændende område, som er under rivende udvikling. Området byder allerede nu på masser af lejligheder, butikker, indkøbsmuligheder, hyggelige caféer, spisesteder og andre erhvervsdrivende, der hver dag tiltrækker mennesker til stedet.

TILSVARENDE EMNER

Jagtvej 201 st.

Butik

Jagtvej 201 st.

Størrelse (m2) 66
Leje pr. mdr. (kr.) 8.597
Istedgade 61 st. th.

Butik

Istedgade 61 st. th.

Størrelse (m2) 98.5
Leje pr. mdr. (kr.) 12.059
Haraldsgade 1, st. tv.
Størrelse (m2) 56
Kontantpris 1.350.000
Sortedam Dossering 101, st.
Størrelse (m2) 91
Leje pr. mdr. (kr.) 12.914
Knabrostræde 15, st.

Butik

Knabrostræde 15, st.

Størrelse (m2) 65
Leje pr. mdr. (kr.) 7.767