Ejendomsmægler MDE, Butik Mie Hofman

Mie Hofman

Ejendomsmægler MDE, Butik

mie@butikskompagniet.dk

T: 70 12 21 00

M: 40 60 95 50

Butikslokale til leje på Sværtegade 7, kld.

Hvilken handelsmand eller -kvinde drømmer ikke om at udvælge de helt perfekte lokaler i hjertet af byen til sin forretning eller virksomhed? Svaret er åbenlyst: ingen! Derfor må du bestemt heller ikke lade denne enestående chance gå din næse forbi – nu udbydes dette attraktive og centrale lejemål nemlig helt ude afståelse, hvilket giver dig frit valg på alle hylder til at sætte dit projekt i søen. Uanset om du ønsker at åbne detailhandel med salg af tøj, sko, tasker, smykker eller kaffebar/kold mad - eller noget helt femte inden for denne brede branche, finder du næppe et bedre sted at gøre det end i denne ejendom.

Lejemålet befinder sig unikt i kælderplanet af et historisk, gammelt byhus fra 1720; lige under den mere end 150 år gamle kro Wessels Kro, som er gået hen og er blevet ikonisk. Forretningen ligger unikt med indgang direkte fra fortovskanten og kig ind gennem de fire gode vinduespartier, der skaber synlighed, lys og muligheder for udstilling af varer. Noget af det bedste er imidlertid, at alt fremtræder fuldkommen nyistandsat og på fineste vis kombinerer husets gamle sjæl med helt nye, lækre forbedringer. Lejemålet består af et virkelig godt og rummeligt salgsareal samt to mindre lagerlokaler, et tekøkken og et toilet.FØJ TIL FAVORITTER
Leje pr. mdr. 19.333 kr.
Størrelse 80 m²
Ejendomstype Leje
Mulig anvendelse Detailhandel/kaffebar/kold mad
Depositum 6 måneders leje
Moms pålægges: Ja
Energimærke Der foreligger ikke energimærke

Beliggenhed

Den eftertragtede forretning ligger i Sværtegade, en fin og charmerende gammel gade lige i udkanten af Københavns Middelalderby. Sværtegade placerer sig centralt mellem Pilestræde og Gammel Mønt i Indre By; en beliggenhed, der især er kendt for sit fantastiske og eksklusive udvalg af butikker inden for alle tænkelige kategorier. Området bærer den travle puls fra Strøget med sig bare få gader herfra, men er samtidig kendt som et mere roligt og afdæmpet kvarter, hvor der er plads til at shoppe gode kvalitetsvarer i et anerkendt miljø. Hver dag kommer tusindvis af potentielle købere forbi adressen, som ligger så centralt, som det er muligt – tæt på gågaderne og metroen.

TILSVARENDE EMNER

Butik

Victor Borges Plads 8

Størrelse (m2) 93
Boligafgift pr. mdr. 6.822
Størrelse (m2) 97
Leje pr. mdr. (kr.) 10.749

Butik

Østerbrogade 109

Størrelse (m2) 74
Leje pr. mdr. (kr.) 11.648
Størrelse (m2) 81
Leje pr. mdr. (kr.) 15.606

Butik

Rosendalsgade 16, st.

Størrelse (m2) 106
Boligafgift pr. mdr. 4.285