Ejendomsmægler MDE, Salgschef Mie Hofman

Mie Hofman

Ejendomsmægler MDE, Salgschef

mie@butikskompagniet.dk

T: 70 12 21 00

M: 40 60 95 50

Butikslokale til leje på Strandvejen 151, st.

Skal du have en forretning, der skiller sig ud og bliver lagt mærke til? Så har du nu muligheden for at overtage dette fantastiske erhvervslokale på en af de mest travle gader i byen! På Strandvejen, får du ikke kun en attraktiv beliggenhed, men også et lyst og regulært lokale med en brugbar kælder, der passer perfekt til dine behov.

Med to store vinduer ud til gaden, kan du få optimal eksponering over for de mange forbipasserende. Og den bedste del er, at lokalet overetages tomt, så du kan indrette det præcis, som du ønsker. Lejemålet er smagfuldt indrettet med pæne trægulve og glatte vægge der er klar til din særindretning.

Ikke alene har dette erhvervslokale en central beliggenhed, men der er også gode parkeringsmuligheder og nem adgang til både bus og tog i gåafstand. Dette er den ideelle placering for en butik, der vil skille sig ud og trække kunder til.

Så hvad venter du på? Kontakt os i dag for en fremvisning, og tag det første skridt mod at opbygge din drømme-forretning i dette fantastiske lokale. Vi ser frem til at byde dig velkommen!

FØJ TIL FAVORITTER
Leje pr. mdr. 26.417 kr.
Størrelse 70 m² + 60 m² kælder
Ejendomstype Leje
Mulig anvendelse Detail
Depositum 6 måneders leje
Moms pålægges: Nej
Energimærke E

Beliggenhed

Området omkring Strandvejen 151 i Hellerup er en eksklusiv og eftertragtet beliggenhed for erhvervslivet. Med gode transportmuligheder i form af både bus og togstationer i gåafstand og gode parkeringsmuligheder, er det nemt at komme til og fra adressen.

Området tiltrækker en blanding af store og små virksomheder og er kendt for sin blanding af eksklusive butikker og boliger. Beliggenheden på en af de travleste gader i området er ideel til at skabe synlighed og trække kunder til.