Erhvervsformidler, Butik Phillip Adler

Phillip Adler

Erhvervsformidler, Butik

pa@butikskompagniet.dk

T: 70 12 21 00

M: 40 60 95 54

Butikslokale til leje på Strandgang 9A

Yderst på Amagers østside, flankeret af Christiania, Refshaleøen og Prøvestenen, i et dejligt kolonihavekvarter sættes den lokale butik/kiosk til udlejning.

Butikken råder over 40 kvm, som fordeler sig på butikslokale, lager, køkken, badeværelse, kontor og et yderligere lokale på førstesalen.

Butikkens charmerende facade byder velkommen på kolonihavemanér med et klassisk Tuborg-overdække. Det emmer af traditioner, og butikken er da også ideelt beliggende til en kiosk, købmand eller hvorfor ikke skabe en hyggelig, kvalitetsbevidst kolonialforretning med charme og sjæl, som københavnerne hungrer efter. Butikslokalet står nydeligt med pæne hvide vægge og velholdte gulv. Der er nem tilgang til det tilstødende køkken, så I også kan tilbyde lettere, hjemmelavet mad. Køkkenet har en god størrelse og med god plads til madlavning, tilberedning m.v. På lageret er der masser af plads til opbevaring af diverse, eller I kan inddrage rummet til butikken, hvis I ønsker at udvide forretningen.

Fra placeringen på Strandgang kan I trække kolonihavernes beboere til, men også oplandet af kvalitetsbevidste københavnere på gåture, som drømmer om en kaffe, varm kakao, snack o.l. til gåturen eller picnicen på voldene. Strandgang løber fra den større Kløvermarksvej, hvor det ville naturlig at have skiltning for at blive mere synlige. Butikken ligger i et området som rører på sig, tæt på Noma, Copenhagen Cablepark, den nye skibakke på Amager Bakke og Refshaleøens blomstrende restaurant- og aktivitetsliv. Derudover er der under 5 minutters gang til Kløvermarken, hvor der spilles masser af fodbold året rundt.

Derudover kører Bus 37 lige til døren, men det er også nemt at komme kørende hertil i bil eller på cykel. Der er parkeringsmuligheder lige udenfor, og der er tilgang til butikken både fra Strandgang og Rosengang.

Se potentialet i det lokale, vi glæder os til at vise frem!

FØJ TIL FAVORITTER 4
Leje pr. mdr. 4.583 kr.
Størrelse 40 m²
Ejendomstype Leje
Mulig anvendelse Købmand / Restaurant
Depositum 6 måneders leje
Moms pålægges: Ja
Energimærke

Tilknyttet faciliteter

  • YDERST SJÆLDENT UDBUDT LEJEMÅL I KOLONIHAVEKVARTER
  • IDYLLISKE OMGIVELSER
  • MANGE MULIGE ANVENDELSESMULIGHEDER

Beliggenhed