Butikslokale til leje på Smallegade 43B, st. th.

Det er en fornøjelse at udbyde dette pæne erhvervslejemål, der er særdeles velbeliggende på charmerende Smallegade. Så leder I et sted til en lille, lækker specialforretning eller lign, er dette erhvervslejemål ganske sikkert sagen.

Her venter jer nemlig et hyggeligt erhvervslejemål til en fornuftig leje. Lokalerne fremstår lyse og med nyligt udarbejdet eltjek. Dog kræver lejemålet, at lejer selv sætter eget præg. I har 48 veldisponerede kvadratmeter at gøre godt med, som også tæller et lyst og tidløst tekøkken samt et toilet. Det er muligt at benytte erhvervslejemålet som salgsareal til detail med mulighed for lager i baglokalet.
Udlejer kræver, at lejemålet har almindelige butiksåbningstider.

FØJ TIL FAVORITTER 2
Leje pr. mdr. 8.000 kr.
Størrelse 48 m²
Ejendomstype Leje
Mulig anvendelse Publikumsorienteret serviceerhverv
Depositum 6 måneders leje
Moms pålægges: Nej
Energimærke A

Beliggenhed

Også beliggenheden kan I nyde godt af, for I er velplaceret her på Frederiksberg. I får høj synlighed og er beliggende på pulserende Smallegade, hvor I får adresse side om side med spændende specialforretninger og velrenommerede spisesteder. Og så er I blot få hundrede meter fra Frederiksberg Have, Falkoner Allé og Gammel Kongevej, hvilket sikrer jer et naturligt flow af mennesker. I har desuden både busstoppested og metroforbindelser indenfor kort afstand. Lokalerne udbydes til leje uden afståelse. Lyder det som noget for jer? Så tøv endelig ikke med at kontakte os i dag. Vel mødt!