Erhvervsformidler, Butik/Kontor Knud Tommerup

Knud Tommerup

Erhvervsformidler, Butik/Kontor

kt@butikskompagniet.dk

T: 70 12 21 00

M: 26 17 53 57

Butikslokale til leje på Søndre Jernbanevej 16B, st. th.

Uanset om du drømmer om at åbne din egen butik, fremvise møbler i dit eget showroom eller slå dørene op for en specialforretning, kan dine drømme gå i opfyldelse her på Søndre Jernbanevej 16B i Hillerød. På adressen befinder der sig nemlig et nydeligt erhvervsmål, som vil kunne tjene de fleste formål. Selvom der endnu ikke er udsugning i lejemålet, er der mulighed for at etablere det, og dermed er det kun fantasien, som sætter grænserne her.

Lejemålet befinder sig i en charmerende og nydelig ejendom, som blev opført i 1928. Siden opførelsen er det tydeligt at se, at ejendommen er blevet flot vedligeholdt. Ud mod gaden er lejemålet udstyret med to store vinduespartier, hvorfra lyset strømmer ind i det store lokale. Gennem vinduerne vil du også kunne lokke forbipasserende indendøre med smukt udstillede varer.

En fin trappe leder op til endnu et lokale, og heromme finder du også et funktionelt tekøkken og et badeværelse, som både kunder og du selv frit kan benytte. Det hyggelige lejemål har et samlet areal på 92 kvadratmeter, og dermed er det hverken for stort eller for småt til lige netop dine drømme!

FØJ TIL FAVORITTER
Leje pr. mdr. 9.200 kr.
Størrelse 92 m²
Ejendomstype Leje
Mulig anvendelse Detail
Depositum 6 måneders leje
Moms pålægges: Ja
Energimærke D

Beliggenhed

Du finder lejemålet placeret på Søndre Jernbanevej 16B beliggende lige i udkanten af Hillerøds pulserende liv. De tiltalende lokaler har en yderst attraktiv placering på den bedste del af gaden, og omkring ejendommen finder du en del butikker og take away. Dermed er du allerede sikret et vist flow af forbipasserende, som du kan lokke indendøre med gode tilbud. Lokalernes placering gør det også let at lokke folk til fra andre byer, da ejendommen er placeret kun 450 meter fra Hillerød station, hvorfra der kører både S-tog og busser.

Slå til allerede i dag og få alle dine erhvervsdrømme opfyldt.