Erhvervsformidler, Butik/Kontor Knud Tommerup

Knud Tommerup

Erhvervsformidler, Butik/Kontor

kt@butikskompagniet.dk

T: 70 12 21 00

M: 26 17 53 57

Butikslokale til leje på Søborg Hovedgade 94

Søborg Hovedgade er en levende handelsgade, som løber hele vejen fra Utterslev Mose til centrum af Gladsaxe, og den er et knudepunkt for størstedelen af områdets handel og trafik. Der er derfor også tale om en yderst attraktiv placering for diverse erhverv, og nu får I muligheden for at leje et af gadens eftertragtede butikslokaler.

Her midt på hovedgaden bydes I velkommen af en velholdt rødstensejendom, som har prydet gadebilledet siden 1927. Allerede herude tegner det godt, for I kan bemærke det brede fortov, som giver god plads til de forbipasserende, og I kan især glæde jer over det store butiksvindue, som sørger for en stor synlighed. Her kan I udleve butiksdrømmene, for der er perfekte betingelser for en præsentabel detailforretning.

Indendøre fortsætter de pæne rammer, og her folder den velindrettede planløsning sig ud med det vinkelformede butikslokale fortil, mens I bagtil finder et kontor, et køkken og et toilet. Dertil kommer desuden nogle bonuskvadratmeter i form af et 20 kvadratmeter stort kælderrum.

Butikslokalet vil give kunderne et super førstehåndsindtryk, for rummet er indrettet med et lyst, ensartet gulv og elegante stuklofter, så der er ikke en finger at sætte på omgivelserne.

FØJ TIL FAVORITTER
Leje pr. mdr. 12.500 kr.
Størrelse 96 m² 20 m² kælder
Ejendomstype Leje
Mulig anvendelse Detail
Depositum

6 måneders leje + 3 måneders forudbetalt leje.

Moms pålægges: Ja
Energimærke E

Beliggenhed


Der er rift om de erhvervslokaler med stor synlighed og central beliggenhed, og her på Søborg Hovedgade kan I sætte kryds ved begge dele. Både fodgængere, cyklister og bilister passerer dagen lang op og ned ad gaden, og her står jeres store vindue klar til at fange deres opmærksomhed. Jeres nye butik ligger desuden side om side med et stort udvalg af indkøbsmuligheder, specialforretninger og caféer, så der er mange ting, der trækker folk til gaden. Som et ekstra plus er der parkeringspladser i forlængelse af fortovet.