UDLEJET

Butikslokale til leje på Søborg Hovedgade 62A

Søborg Hovedgade 62A er hjemsted for denne veldisponerede butik, der fordeler sig med 162 kvadratmeter, som nu udbydes til leje. Her venter en lys og indbydende butik, som egner sig ideelt til detailhandel – mulighederne er uendelige her!
Det første du bemærker ved ankomst er de store glaspartier, der udgør det meste af butikkens facade. Den giver god synlighed for de forbipasserende, og samtidig giver den fantastisk mulighed for at lave udstillinger, der lokker folk til.
Du bydes direkte ind i det store salgsareal, hvor den lyse og indbydende indretning pryder rummet. Hele butikken er nyere istandsat, og den er således både pæn og velholdt. Det gælder både de fine gulve, de hvidmalede vægge samt loftet, der nogle steder har indbyggede spots, hvilket sikrer et godt lys overalt. Det store salgsareal kan indrettes præcis, som du ønsker alt efter hvad, der passer til din virksomhed. I stueetagen ligger også et kontor og et toilet, mens kælderen byder på god opbevaringsplads i de tre lagerrum.


FØJ TIL FAVORITTER 3
Leje pr. mdr. 11.933 kr.
Størrelse 88 m²
74 m² kælder
Ejendomstype Leje
Mulig anvendelse Detailhandel
Depositum 6 måneders leje
Moms pålægges: Ja
Energimærke E

Beliggenhed

Butikken ligger i et varieret bymiljø på Søborg Hovedgade, og som navnet nok allerede har afsløret, fungerer denne gade som byens handelsgade. Denne placering vil uden tvivl imponere selv den kræsne virksomhedsejer, for her er man synlig for de mange tusinder forbipasserende, der dagligt betræder denne gade – beliggenheden er attraktiv, og det ses også på de mange andre virksomheder, der lever i bedste velgående. Der er kort transporttid i bil til Indre By, og der er ligeledes kort til Helsingørmotorvejen, Hillerødmotorvejen og Motorring 3, hvilket giver en transportmæssig central placering. Derudover kører der mange gode busforbindelser på Søborg Hovedgade, ligesom der bare er 1 kilometer til Vangede Station.

TILSVARENDE EMNER

Butik

Søborg Hovedgade 94

Størrelse (m2) 96
Leje pr. mdr. (kr.) 12.500