Ejendomsmægler MDE,  Indehaver Torben Steen Hansen

Torben Steen Hansen

Ejendomsmægler MDE, Indehaver

th@butikskompagniet.dk

T: 70 12 21 00

M: 40 60 95 45

Butikslokale til leje på Rosenørns Alle 36

Denne klinik kan bl.a. skrive veldisponeret, funktionel og lys på sit CV, og den kan prale med en fantastisk beliggenhed på Rosenørns Alle 36. Klinikken råder over 53 kvadratmeter, og den udbydes til leje. 
Butikken er let foranderlig. Kan gøres til et stort rum, hvis dette ønskes.


Allerede udefra skaber butikken blikfang med sin flotte facade, der er enkel og marmoreret, og eksponeringen er utrolig god. Indgangspartiet i glas sikrer et fint lys indenfor, og her venter hvidmalede vægge og lofter samt rustikke plankegulve – rammerne for dit erhverv er med andre ord sat. Først og fremmest får du et fint for-lokale med plads til reception og venteafdeling, og i forlængelse ligger et separat lokale til fx skønhedsbehandlinger. Dertil kommer et lille lager, et baglokale med grovkøkken og et toilet. Planløsningen er god og klassisk, og der er selvfølgelig også mulighed for andre former for erhverv.
2 timers gratis parkering på Frederiksberg, Lige overfor Rema 1000 med mange handlende og Forum Metro 

FØJ TIL FAVORITTER 1
Leje pr. mdr. 12.500 kr.
Størrelse 53 m²
Ejendomstype Leje
Mulig anvendelse Klinik/detail
Depositum 6 måneders leje
Moms pålægges: Nej
Energimærke D

Beliggenhed

På Rosenørns Alle 36 er beliggenheden intet mindre end sublim. Placeringen i et af Frederiksberg Cs mest befærdede og trafikerede lyskryds er nemlig helt ideel, og her kommer den gode eksponering også til sin ret. Kun 120 meter væk ligger Forum Station med busser og metro, og lige ved siden af ligger Forum, som udgør en af Frederiksbergs samlingspunkter. lige overfor forretningen ligger Rema 1000, med mange handlende. Lige rundt om hjørnet ligger H. C. Ørsteds Vej, så her bliver du kort sagt en del af bydelens attraktive erhvervsliv.

TILSVARENDE EMNER

Størrelse (m2) 44
Leje pr. mdr. (kr.) 10.363
Størrelse (m2) 74
Boligafgift pr. mdr. 6.465
Størrelse (m2) 77
Boligafgift pr. mdr. 6.220