Erhvervsformidler, Investering, Butik, Kontor Ludvig Abildtrup

Ludvig Abildtrup

Erhvervsformidler, Investering, Butik, Kontor

la@butikskompagniet.dk

T: 70 12 21 00

M: 40 60 25 36

UDLEJET

Butikslokale til leje på Ordrupvej 70B, st. tv.

Allerede fra gadeplan tager butikken sig flot ud med facadeskilt og store vinduer, der straks fanger blikket og giver jer mulighed for at udstille butikkens varer eller reklamere med gode tilbud.

Fra gadedøren træder I ind i et lyst og pænt lokale, som er i god stand. Alt efter hvilken type erhverv, I ønsker at drive, så kan der indrettes reception, butik, eller eventuelt et lille spisested til kold servering her. Via enkelte trappetrin kommer I op til baglokalet, hvor I finder køkkenet og toiletfaciliteter. Her er også et godt baglokale, der egner sig perfekt som behandlingsrum, lager eller eventuelt kontor. Lokalerne udbydes til leje, og standen er gennemgribende god. Der er rig mulighed for at drive klinik eller detailhandel, og lokalerne egner sig også til take-away eller cafe – dog er det ikke tilladt at servere varm mad.

FØJ TIL FAVORITTER
Leje pr. mdr. 10.000 kr.
Størrelse 55 m²
Ejendomstype Leje
Mulig anvendelse Detail
Depositum 6 måneders leje
Moms pålægges: Nej
Energimærke Bevaringsværdig

Beliggenhed

Vi befinder os på Ordrupvej 70B, en super god beliggenhed med meget synlighed fra den velbesøgte gade. Her bliver I en del af et levende miljø med spisesteder og cafeer som naboer, Irma på den anden side af gaden og et par gode specialforretninger, der tilsammen bidrager til den levende atmosfære.

Det er nemt at komme til adressen, da der er busforbindelser lige ude foran lokalerne. Ligeledes tager det kun syv minutter at gå til Ordrup Togstation, som gør det nemt og bekvemt for pendleren at komme til og fra arbejde. Beliggenheden er helt i top.