Ejendomsmægler MDE, Salgschef Mie Hofman

Mie Hofman

Ejendomsmægler MDE, Salgschef

mie@butikskompagniet.dk

T: 70 12 21 00

M: 40 60 95 50

Butik til leje Nørrebro: Nyistandsat lejemål på Nørrebrogade

Velkommen til dette summende område, hvor et lejemål uden afståelse nu udbydes tæt på Den Røde Plads. Her får I chancen for at udøve detail med råderum over en stor facade med ideelle udstillingsfaciliteter, der tilmed giver jer smukke detaljer indvendigt. Kom indenfor!

Erhvervslejemålet fordeler sig over stueplan og ingen plads er spildt! Det præsenterer sig med et stort salgsareal med mulighed for at have lager bagerst i butikken. Det er kun fantasien der sætter grænser.
Butikken er pt. sammenlagt med anden forretning, men udlejer sørger for opdeling.  Lejemålet overtages nyistandsat og indflytningsklart. Udlejer etablere et tekøkken og et personale toilet. Lejemålet er til overtagelse den 1. marts 2024.

FØJ TIL FAVORITTER 1
Leje pr. mdr. 14.000 kr.
Størrelse 80 m²
Ejendomstype Leje
Mulig anvendelse Detail
Depositum 6 måneders leje
Moms pålægges: Nej
Energimærke C

Beliggenhed

Da I er beliggende lige overfor Den Røde Plads, er I sikret kunder hele dagen lang. Dette er ikke bare grundet de omkringliggende restauranter og butikkers veletablerede statusser, men også grundet mulighederne for offentlig transport, som byder sig her. I befinder jer kun 200 meter fra Nørrebro St., hvor både S-tog, metro og bus afgår. Butikken ligger da også ud til cykelstien, mens Nørrebroparken ligeledes lokker mennesker til på de solrige dage. I får muligheder for at parkere cyklerne i gården, mens bilerne kan holdes på Esromgade. Udover forsikringen af jeres disponering for nye kunder, kan I nyde godt af parkerne og det summende bymiljø i jeres egne pauser.

TILSVARENDE EMNER

Paradisæblevej 18, st.
Størrelse (m2) 92
Leje pr. mdr. (kr.) 13.033
Nørrebrogade 42, st.

Butik

Nørrebrogade 42, st.

Størrelse (m2) 90
Boligafgift pr. mdr. 10.026