Ejendomsmægler MDE, Butik/Kontor Casper Skov, Butik

Casper Skov, Butik

Ejendomsmægler MDE, Butik/Kontor

cs@butikskompagniet.dk

T: 70 12 21 00

M: 40 60 95 54

LEJEKONTRAKT UDSENDT

Butikslokale til leje på Nørre Farimagsgade 72, st.

Velkommen til krydset mellem Nørre Farimagsgade og Frederiksborggade – en central beliggenhed i Indre København, hvor disse skønne detail-lokaler nu står til leje uden afståelse.

Lejemålet er en del af en traditionel københavnerejendom opført helt tilbage i 1876 og råder over adskillige lokaler, der sætter de perfekte rammer for din virksomhed, uanset hvad du har i tankerne inden for detailhandel. Det store butikslokale bliver lyst godt op af kæmpestore facadevinduer, hvilket skaber et hav af indretningsmuligheder i lyse omgivelser. Lejemålet trænger generelt til en kærlig hånd, men her er kæmpe potentiale taget beliggenheden i betragtning. De resterende lokaler giver plads til både te-køkken, personalerum og lager. Lejemålet byder desuden på et mindre toilet.

FØJ TIL FAVORITTER
Leje pr. mdr. 28.125 kr.
Størrelse 150 m²
Ejendomstype Leje
Mulig anvendelse Detail
Depositum 6 måneders leje
Moms pålægges: Ja
Energimærke C

Beliggenhed

Hvilket menneske med sans for forretning drømmer ikke om en beliggenhed mellem Københavns Søer og Nørreports trafikale knudepunkt? Dine forretningsnaboer bliver bagerier, pizzeriaer, caféer og diverse detailbutikker, for blot at nævne nogle få, og lokale såvel som turister strømmer forbi, når shopping-trangen kalder, eller når de livlige omgivelser omkring Søerne og Dronning Louises Bro trækker.

Med Nørre Farimagsgade 72, st, som base for din forretning får du altså masser af trafik dagen lang, og mon ikke de forbipasserendes blikke vil falde på lejemålets store facadevinduer? Beliggenheden midt i København sørger naturligvis også for gode transportforbindelser – busserne 5C og 350S suser forbi på Frederiksborggade få meter fra lokalerne, og så tager det kun fem minutter at gå til Nørreport Stations væld af forbindelser i form af bus, metro og tog. Hvis du bor længere fra centrum – måske endda i en forstad til København – bliver det derfor ingen sag at pendle til og fra arbejde hver dag.

TILSVARENDE EMNER

Størrelse (m2) 233
Leje pr. mdr. (kr.) 34.109
Størrelse (m2) 132.1
Leje pr. mdr. (kr.) 14.500

Butik

Faksegade 17, kld

Størrelse (m2) 205
Leje pr. mdr. (kr.) 18.000