Butikslokale til leje på Lyngby Hovedgade 57D

Området kunne med andre ord ikke være meget bedre, når det gælder om at skabe synlighed omkring sin butik. Spotlyset skinner allerede på adressen, der nu bliver ledig til overtagelse: Lyngby Hovedgade 57D.

Her venter et rigtig dejligt erhvervsmål bestående af store, rummelige og lyse lokaler med masser af plads til at føre det meste ud i livet. Det store butikslokale, man møder via hovedindgangen, er som et friskt lærred, hvor man frit kan sætte sit præg og indrette sig. Dine varer får masser af opmærksomhed gennem facadens store vinduespartier, der rejser sig fra gulv til loft, ligesom er er plads til kassebetjening m.m. I hjørnet er der adgang til et lille wc med håndvask. Udover butikslokalet mod gadeplan er der adgang til en kælderetage med to store lagerrum. Hernede får du og dine medarbejdere et godt frirum til at udføre alt det, der foregår "behind the scenes" og opbevare ekstra varer m.v. Man finder også et godt kontorlokale med plads til flere skriveborde og reolsystemer. 


FØJ TIL FAVORITTER 2
Leje pr. mdr. 33.000 kr.
Størrelse 96 m² + 93 m² kælder
Ejendomstype Leje
Mulig anvendelse Detailforretning.
Depositum 6 måneders leje
Moms pålægges: Ja
Energimærke E

Beliggenhed

Lyngby Hovedgade har udviklet sig til en ivrig forretningsgade gennem årene med et stort og varieret  udvalg af velkendte butikker og attraktive café- og   spisesteder. Kun 400 meter væk – lige om hjørnet, nærmest  – ligger som kronen på værket byens velbesøgte Storcenter med yderligere mange forretninger og en stor biograf.

Butikken ligger som sagt helt ideelt i hjertet af Lyngbys handelscentrum, hvor mange købelystne kunder hver dag spadserer forbi. Der er masser af trafik og gode faciliteter i området – fx kommer du til at have "naboer", der tæller indkøbskæden Meny, Meyers Spisehus, Fitness DK og Bang & Olufsen.

 Ønsker du en bid af denne eftertragtede adresse? Så kontakt os allerede i dag.