Ejendomsmægler MDE, Investering/Kontor Jesper Erichsen

Jesper Erichsen

Ejendomsmægler MDE, Investering/Kontor

je@butikskompagniet.dk

T: 70 12 21 00

M: 40 17 73 41

Butikslokale til leje på Lindegårdsvej 39

Velkommen til Lindegårdsvej 39 i Charlottenlund – her står stueetagen til rådighed for alle dine forretningsidéer. Du kan nemlig leje de lyse og indbydende lokaler med henblik på at skabe din helt egen klinik, detailhandel eller kontor. Mulighederne er mange, og beliggenheden er central. Hvad mere kan man ønske sig?

Kliniklokalerne befinder sig i en unik ejendom, der er opført helt tilbage i 1887. Når du betragter bygningen udefra, kommer dette ikke som en overraskelse, for facaden er fyldt med detaljerige og majestætiske krummelurer. Du bliver dog ført helt frem til det 21. århundrede, lige så snart du træder over dørtærsklen. De moderniserede lokaler er nemlig i særdeles god stand med både sildebensparketgulve og lysindfald fra enorme vinduespartier og loftslamper. Du får altså glæde af en lækker atmosfære, der er lige til at rykke ind i. Planløsningen råder over 87 kvadratmeter, der blandt andet fordeler sig på en gang, tre gode lokaler, et hyggeligt tekøkken og endelig et lagerlokale med plads til opbevaring. Lige nu er adressen indrettet som klinik, og du kan enten vælge at fortsætte i samme genre, prøve kræfter med detailhandel eller indrette kontorer.

FØJ TIL FAVORITTER 1
Leje pr. mdr. 15.000 kr.
Størrelse 87 m²
Ejendomstype Leje
Mulig anvendelse Klinik, detail, kontor eller lign.
Depositum 6 måneders leje
Moms pålægges: Ja
Energimærke C

Beliggenhed

Med adresse på Lindegårdsvej 39 befinder du dig centralt i Charlottenlund tæt på Jægersborg Alle, der er byens pulserende hovedfærdselsåre. Det siger derfor sig selv, at mennesker vil strømme forbi dine butiksvinduer på daglig basis – ja, og så er transportmulighederne naturligvis også helt i top. Det tager nemlig under ti minutter at gå til Charlottenlund Station, hvor du kan hoppe på et S-tog og nå Nørreport Station efter 20 minutter. Uanset om du bor i Charlottenlund, København eller en af Nordsjællands mange byer, så kan du altså komme til og fra arbejde så nemt som ingenting.