Ejendomsmægler MDE, Butik/Kontor Casper Skov, Butik

Casper Skov, Butik

Ejendomsmægler MDE, Butik/Kontor

cs@butikskompagniet.dk

T: 70 12 21 00

M: 40 60 95 54

UDLEJET

Flot og renoveret butik til leje, med central beliggenhed på Islands Brygge

Velkommen indenfor på Leifsgade 8, hvor alle dine butiksdrømme let kan gå i opfyldelse. Her ligger nemlig skønne lokaler, hvor du kan sælge næsten  lige det, du drømmer om.

Butikkens brede indgangsparti vil uden tvivl lokke forbipasserende til at tage et kig indenfor, hvor du i to sammenhængende butikslokaler kan friste med en lang række tilbud og flotte udstillinger. Til planløsningen hører desuden et stort baglokale, som er helt perfekt til opbevaring og lager. Den gode planløsning lægger klart op til at benytte erhvervsmålet til detailhandel.

Butikslokalerne er blevet flot renoveret og fremstår som en 'whitebox'. Det er altså et godt udgangspunkt for at skabe dit helt eget koncept med din egen indretning og dine egne idéer. Tre meter fra bagdøren til butikken finder du derudover et fint toilet, og dermed hører der alt det til, som du kunne tænkes at have brug for.

FØJ TIL FAVORITTER 6
Leje pr. mdr. 11.000 kr.
Størrelse 98 m² kælder
Ejendomstype Leje
Mulig anvendelse Detail
Depositum 6 måneders leje
Moms pålægges: Nej
Energimærke D

Beliggenhed

Den attraktive butik udbydes til leje uden afståelse, og vælger du at kaste din kærlighed på netop dette erhvervsmål, som kommer du til at drive butik midt på Islands Brygge på en hyggelig gade - kunne det blive meget bedre? Omkring din kommende butik finder du både flere spisesteder, andre spændende butikker og med både Metro, videregående uddannelser og flere større arbejdspladser i nærområdet er du også sikret et flow af potentielle kunder hver dag. Den gode placering gør det desuden også oplagt at lokke andre kunder til, som ellers befinder sig lidt længere væk, da det er let at komme hertil og herfra med offentlig transport i form af både metro og bus.

TILSVARENDE EMNER

Butik

Åboulevard 34A, kld

 
Kontantpris 1.678.000
Størrelse (m2) 112
Leje pr. mdr. (kr.) 11.500
Størrelse (m2) 112
Leje pr. mdr. (kr.) 17.000