Erhvervsformidler, Butik/Kontor Knud Tommerup

Knud Tommerup

Erhvervsformidler, Butik/Kontor

kt@butikskompagniet.dk

T: 70 12 21 00

M: 26 17 53 57

Butikslokale til leje på Lavendelstræde 10, st. tv.

I Lavendelstræde 10 ligger en velholdt ejendom fra 1797, der rummer megen historie og straks skaber blikfang med sin lyse facade og de grønne rammer om vinduerne og døren, som står i perfekt kontrast til hinanden. I stueetagen udbydes dette butikslokale nu til leje uden afståelse, og det vil være perfekt til f.eks. en butik eller klinik.

Bag vinduerne og den grønne entredør venter der et lyst og charmerende butikslokale, som har plads til både betalingsdisk, hylde- og stativvarer. Baglokalet egner sig godt som kontor, lager eller en kombination af disse. Ydermere er der indrettet toiletfaciliteter og et tekøkken. Standen er god og lejemålet fremtræder i det hele taget meget tiltalende.


FØJ TIL FAVORITTER 1
Leje pr. mdr. 12.000 kr.
Størrelse 57 m²
Ejendomstype Leje
Mulig anvendelse Detail, galleri, showroom el. lign
Depositum 6 måneders leje
Moms pålægges: Nej
Energimærke Bevaringsværdig

Beliggenhed

Beliggenheden er perfekt her i Lavendelstræde i et meget stemningsfyldt område i København, hvor farverige gamle ejendomme ligger side om side i de smalle gader. Vi befinder os tæt på Rådhuspladsen, Grandteatret, Gammeltorv og et utal af hyggelige spisesteder, cafeer og spændende butikker, der tilsammen lokker en bred kundeskare til og bidrager til et levende miljø. Den centrale beliggenhed medfører, at man er tæt på alle slags offentlig transport, som f.eks. metrostationen på Rådhuspladsen. Beliggenheden er, som det fremgår, helt i top.

.

TILSVARENDE EMNER

Vesterbrogade 86, st. th.
Størrelse (m2) 56
Leje pr. mdr. (kr.) 14.000
Nørrebrogade 213, st. tv. (enhed 3)
Størrelse (m2) 80
Leje pr. mdr. (kr.) 14.000