Ejendomsmægler MDE, Butik/Kontor Casper Skov, Butik

Casper Skov, Butik

Ejendomsmægler MDE, Butik/Kontor

cs@butikskompagniet.dk

T: 70 12 21 00

M: 40 60 95 54

Charmerende butik i det gamle København

På Lavendelstræde 10 ligger en ejendom fra 1797, et velholdt byggeri, der rummer meget historie og straks skaber blikfang med sin lyse facade og de grønne rammer om vinduerne og døren, som står i perfekt kontrast til hinanden. I stueetagen udbydes dette butikslokale til leje uden afståelse, og det er perfekt for jer, der ønsker at drive detailhandel.

Bag vinduerne og den grønne entredør, venter der jer et lyst butikslokale, som har plads til både betalingsdisk, hylde- og stativvarer. Baglokalet egner sig godt som kontor, lager eller en kombination af disse. Ydermere er der indrettet toiletfaciliteter og et tekøkken. Standen er god og velholdt. Her kan I rykke ind uden at løfte en finger.


FØJ TIL FAVORITTER 3
Leje pr. mdr. 13.000 kr.
Størrelse 57 m²
Ejendomstype Leje
Mulig anvendelse Detail, galleri, showroom el. lign
Depositum 6 måneders leje
Moms pålægges: Nej
Energimærke Bevaringsværdig

Beliggenhed

Beliggenheden er perfekt her på Lavendelstræde 10, et stemningsfyldt område i København, hvor farverige gamle ejendommen ligger side om side med hinanden, imens de brostensbelagte fortorve og de smaller gader breder sig. Vi befinder os tæt på Rådhuspladsen, Grandteatret, Gammeltorv og et utal af hyggelige spisesteder, cafeer og spændende butikker, der tilsammen lokker en bred kundeskare til og bidrager til et levende miljø. Den centrale beliggenhed sætter jer også tæt på offentlig transport, og I kan særligt glæde jer over den nye metrostation ved Rådhuspladsen, der hurtigt og bekvemt hjælper jer til og fra arbejde. Beliggenheden er helt i top.

Kontakt os for en fremvisning.

TILSVARENDE EMNER

Størrelse (m2) 83
Leje pr. mdr. (kr.) 11.072

Butik

Torvegade 51, st

Størrelse (m2) 81
Leje pr. mdr. (kr.) 13.445

Butik

Møntergade 2

Størrelse (m2) 69
Leje pr. mdr. (kr.) 20.125
Størrelse (m2) 184
Leje pr. mdr. (kr.) 12.726

Butik

Torvegade 34A

Størrelse (m2) 71
Leje pr. mdr. (kr.) 10.364