Ejendomsmægler MDE, Salgschef Mie Hofman

Mie Hofman

Ejendomsmægler MDE, Salgschef

mie@butikskompagniet.dk

T: 70 12 21 00

M: 40 60 95 50

Butikslokale til leje på Læderstræde 13, mezz. th.

Det er bestemt ikke hver dag, at så flotte lokaler med så attraktiv en beliggenhed udbydes til leje uden afståelse – men det gør de simpelthen nu!

Der er tale om Læderstræde 13 i København K, og her venter de 110 kvadratmeter store butikslokaler, der egner sig perfekt til de fleste former for detailhandel; det gælder alt lige fra tøjbutikker og guldsmed til brugskunst og specialforretninger. Butikken fremstår utrolig pæn med gulve i sildebensflet, høje vægpaneler og store vinduespartier, hvilket sikrer et sublimt lysindfald – samtidig inviteres Læderstrædes leben indenfor, ligesom butikken har god synlighed fra gaden.

Planløsningen byder på to store og indretningsvenlige butikslokaler, og dertil kommer et køkken, toilet og to lagerrum med fine anvendelsesmuligheder. Alle rum er regulære og lysfyldte, hvilket sikrer en behagelig atmosfære samt mange forskellige indretningsmuligheder. Vi byder selvfølgelig gerne på en fremvisning, så du kan opleve butikkens mange kvaliteter med egne øjne.

FØJ TIL FAVORITTER 1
Leje pr. mdr. 22.000 kr.
Størrelse 110 m²
Ejendomstype Leje
Mulig anvendelse Detail, klinik m.v. 
Depositum 6 måneders leje
Moms pålægges: Ja
Energimærke Bevaringsværdig

Beliggenhed

Læderstræde udgør en af hovedårerne i Indre By, og her viser København sig fra sin bedste side. Det levende gadebillede breder sig med gamle farverige bygninger, spændende specialbutikker, forretninger og spisesteder, som er med til at skabe den helt særlige stemning, som København er kendt for. Der er mange fordele ved den centrale beliggenhed, men særligt den nemme adgang til både bus, tog og metro sætter lige prikken over i’et og sikrer både personale og kunder let adgang til adressen – der er fx kun 250 meter til metroen ved Gammel Strand, 500 meter til Kongens Nytorv og 750 meter til Nørreport.

TILSVARENDE EMNER

Vester Farimagsgade 1

Butik

Vester Farimagsgade 1

Størrelse (m2) 134
Leje pr. mdr. (kr.) 21.000
Elbagade 3 st.

Butik

Elbagade 3 st.

Størrelse (m2) 92
Boligafgift pr. mdr. 7.356
Paradisæblevej 18-36, st., Grønttorvet
Størrelse (m2) 92
Leje pr. mdr. (kr.) 13.033
Amager Centret, Reberbanegade 3, butik 146
Størrelse (m2) 192.4
Leje pr. mdr. (kr.) 37.611