Erhvervsformidler, Restaurant/Butik Trine Freno Muurholm

Trine Freno Muurholm

Erhvervsformidler, Restaurant/Butik

tfm@butikskompagniet.dk

T: 70 12 21 00

M: 40 60 95 15

Butikslokale til leje på Klostergade 1B

SJÆLDENT UDBUDT BUTIK MED SUBLIM BELIGGENHED

Velkommen til Klostergade 1B – og velkommen til det charmerende Latinerkvarter i Aarhus. Her udbyder vi nu en 30 kvadratmeter stor butik, som kan danne rammen om dit erhverv.

Butikken ligger i en historisk ejendom fra 1820, og allerede fra gaden skaber butikken blikfang. Det skyldes den store glasfacade, som vækker forbipasserendes opmærksomhed såvel som sikrer et godt lysindfald indenfor. Her er naturligvis gode muligheder for både skiltning og udstillinger, hvilket må siges at være en stor fordel.

Du træder indenfor i butikken, og her venter 30 veldisponerede kvadratmeter. Gulvet er gjort i beton, hvilket giver et råt og industrielt udtryk, og det står flot sammen med de hvide vægge og lofter. Her er god plads til reoler, tøjstativer og prøverum – og der er naturligvis også mulighed for andre former for erhverv. 

Indretningsmulighederne er utrolig gode og derfor er der plads til mange typer af butik. Udover butikslokalet venter et mindre lagerrum og personaletoilet i butikken. I Baggården er der et fint lagerlokale på 12 m², som hører til lejemålet.FØJ TIL FAVORITTER
Leje pr. mdr. 7.910 kr.
Størrelse 42 m²
Ejendomstype Leje
Mulig anvendelse Alle former for detail, dog ikke smykker.
Depositum 6 måneders leje
Moms pålægges: Ja
Energimærke G

Beliggenhed

Latinerkvarteret er muligvis Aarhus’ mest charmerende kvarter, og det tiltrækker folk fra nær og fjern. Området er det ældst bevarede kvarter i Aarhus, og det huser alle former for erhverv. Du bliver med andre ord en del af et stemningsfyldt erhvervsliv med mange forskellige typer virksomheder som naboer – det gælder eksempelvis både Samsøe & Samsøe, Munthe og Summerbird, der befinder sig få skridt fra adressen. Atmosfæren er livlig, cafeerne er fyldte og gaderne er smalle og brostensbelagte.

Vi kunne blive ved… Men vil du ikke hellere med på en fremvisning?

TILSVARENDE EMNER

Størrelse (m2) 38
Leje pr. mdr. (kr.) 10.500