Ejendomsmægler MDE, Investering/Kontor Jesper Erichsen

Jesper Erichsen

Ejendomsmægler MDE, Investering/Kontor

je@butikskompagniet.dk

T: 70 12 21 00

M: 40 17 73 41

Stort erhvervslokale til leje , velegnet til frisør, detail, kold mad eller lign.

På Hvidovrevej 110A ligger en nydelig butik, som nu udbydes til leje. Ud over en dejlig placering midt i Vigerslev kan butikken også tilbyde masser af gode kvadratmeter og flere lokaler, som du kan udnytte på forskellig vis. Dermed er det altså kun fantasien, der her på adressen sætter grænserne.

Den spændende planløsning lægger op til, at du benytter butikken som skønhedsklinik, frisør eller eventuelt til detailhandel. De mange lokaler er dog oplagte som behandlingsrum, så hvis du går med en drøm om at eje din egen klinik eller salon, så er dette uden tvivl det helt perfekte sted!

Ud mod gaden er der placeret store vinduespartier og med en smuk butik på den anden side af ruderne, vil du let kunne lokke forbipasserende kunder indenfor. Butikken blev opført i 1939, og derfor kalder stedet også på en række forbedringer. Dog tilbydes der hele fem lokaler og et nydeligt køkken, og dermed har du alt det, du kunne tænkes at have brug for.

FØJ TIL FAVORITTER 2
Leje pr. mdr. 20.000 kr.
Størrelse 213 m²
Ejendomstype Leje
Mulig anvendelse Frisør.
Depositum 6 måneders leje
Moms pålægges: Nej
Energimærke Energimærke under udarbejdelse

Beliggenhed


Den 213 kvadratmeter store butik befinder sig på en hovedgade midt i Vigerslev. I området omkring butikken ligger flere andre butikker, og her er især den store Føtex lige overfor værd at nævne, da denne uden tvivl vil tiltrække kunder, der også vil kunne finde din butik interessant. Desuden ligger butikken også kun 400 meter fra Hvidovre S-togsstation, og dermed er det let at komme til og fra butikken med offentlig transport.

Velkommen til!

TILSVARENDE EMNER

Størrelse (m2) 218
Leje pr. mdr. (kr.) 45.417
Størrelse (m2) 480
Leje pr. mdr. (kr.) 50.000
Størrelse (m2) 338
Leje pr. mdr. (kr.) 24.000