Ejendomsmægler MDE, Salgschef Mie Hofman

Mie Hofman

Ejendomsmægler MDE, Salgschef

mie@butikskompagniet.dk

T: 70 12 21 00

M: 40 60 95 50

Nyopførte lokaler til leje i Carlsberg Byen

I Carlsberg Byens nye, mondæne gadebillede udbydes nu disse nyopførte lokaler, som fordeler sig over 172 kvm. Adressen er helt nøjagtigt Humletorvet 21, og dette attraktive lejemål står bl.a. med en imponerende loftshøjde, et naturligt lysindfald og en stilren indretning. På adressen venter den splinternye ejendom, og disse lokaler egner sig perfekt som restauration eller butik, da de 172 kvm. er regulære og indretningsvenlige. Der er allerede stor udsugning, fedtudskiller og mulighed for udeservering.

Lige nu fordeler planløsningen sig over et stort og åbent lokale, der er råt og urbant, samt toiletter. Som et ekstra plus kan vi oplyse, at der er flere forskellige udgange til torvet, der ligger lige ude foran og udgør et af områdets absolutte hotspots.

Den nye bydel rummer bl.a. over mere end 3.000 boliger med ca. 8.000 beboere og uddannelsescampus med ca. 10.000 studerende.

FØJ TIL FAVORITTER
Leje pr. mdr. 43.000 kr.
Størrelse 172 m²
Ejendomstype Leje
Mulig anvendelse Restauration, detail m.v.
Depositum 6 måneders leje
Moms pålægges: Ja
Energimærke A

Beliggenhed

Carlsberg Byen tilbyder en enestående kombination af historiske, fredede bygninger og et levende byliv med moderne arkitektur – og de mange butikker, cafeer og restauranter, som spirer mere og mere for hver dag, tiltrækker folk fra nær og fjern. Samtidig er den gode infrastruktur med til at gøre området endnu mere attraktivt; bydelen har fået en hel S-togsstation opkaldt efter sig, og der er ligeledes nem adgang til metro og busser. De mange nye boligejendomme gør bydelen levende og velbesøgt, og her er man med andre ord sikret mange potentielle kunder dagligt.

TILSVARENDE EMNER

Vesterbrogade 52, st. tv.
Størrelse (m2) 229
Leje pr. mdr. (kr.) 38.000
Torvegade 31-33

Butik

Torvegade 31-33

Størrelse (m2) 246
Leje pr. mdr. (kr.) 40.702