Ejendomsmægler MDE,  Indehaver Torben Steen Hansen

Torben Steen Hansen

Ejendomsmægler MDE, Indehaver

th@butikskompagniet.dk

T: 70 12 21 00

M: 40 60 95 45

Butikslokale til leje på Hovedvejen 124-126

Som adressen måske allerede har afsløret, har dette erhvervsmål en central beliggenhed i hjertet af Glostrup. Beliggenheden på Hovedvejen 124 giver helt ideelle rammer for dig, der driver erhverv indenfor detailhandel.

Der er tale om en pæn og velholdt butik, der nu udbydes til leje. Du får hele 88 kvm i stueplan og 20 kvm i kælderplan til at indrette dig på, og de store vinduespartier ud til gaden har to essentielle funktioner. Først og fremmest giver de exceptionelle muligheder for udstilling, og for det andet sikrer de også et dejligt lysindfald indenfor, så varerne i butikken rigtig kommer til sin ret. Prikken over i’et ville være nogle nye, flotte gulve, som jo heldigvis er en overkommelig post i budgettet. Leder du efter et mindre lokale er der også mulighed for opdeling af butikken til to mindre.  

Butikken fordeler sig et stort butikslokale, der begge byder på fantastiske indretningsmuligheder. Her er således både plads til fx detailhandel, dame/herre-mode, smykkeforretning, klinik eller lignende. Dertil kommer et toiletter og en kælder, der råder over et lagerrum til opbevaring. 

FØJ TIL FAVORITTER 8
Leje pr. mdr. 12.483 kr.
Størrelse 88 m² + 20 m² kælder
Ejendomstype Leje
Mulig anvendelse Detailhandel
Depositum 6 måneders leje
Moms pålægges: Ja
Energimærke D

Beliggenhed

Den centrale placering giver ideelle forudsætninger for salg. Fra butikken kan man se direkte hen til Glostrup Station, der hver dag er knudepunktet for byens pendlere, der skal frem og tilbage fra arbejde og uddannelse. Hovedgaden huser alt fra specialforretninger til spisesteder og indkøbsmuligheder, og 150 meter fra butikken ligger Glostrup Shoppingcenter, der samler mere end 55 butikker under samme tag.