Marketing og kommunikation  Julie Østedgaard

Julie Østedgaard

Marketing og kommunikation

joe@butikskompagniet.dk

T: 70 12 21 00

M: 20 76 13 86

lokale til salg på Hovedgaden 20

På en af Hørsholms bedste og mest centrale adresser kan du nu erhverve dig dette voluminøse lejemål, som kan tilpasses perfekt til din virksomhed. Dette erhvervsmål rummer nemlig hele 425 kvadratmeter fordelt over to plan med gode, regulære lokaler.

Adressen er Hovedgaden 20 – en eftertragtet strøgbeliggenhed, som ligger direkte i forlængelse af Hørsholm Midtpunkt. Erhvervsmålet har en stor og synlig facade ud til gågaden med gode skiltningsmuligheder, og de store vinduespartier giver dels et godt lysindfald, og samtidig giver de mulighed for at lokke kunder ind fra gaden.

Et stort og regulært lokale byder velkommen, og her er det kun fantasien, som sætter grænser for indretningsmulighederne. Lejemålet rummer også diverse kontorer samt disponible rum og lagerrum, som ligger i kælderetagen. Fælles for alle rummene er, at de er lyse og lette at indrette. Således er lejemålet ideel uanset om det skal fungere som kontor, butik, café eller andet.

Hovedgaden ligger helt centralt i Hørsholm, som er en eftertragtet by med en ressourcestærk befolkningsgruppe. Som adressen nok allerede har afsløret, ligger erhvervsmålet i byens hjerte – en by, som er i rivende udvikling. Hørsholm Midtpunkts spændende indre ligger 150 meter fra ejendommen, og Hovedgaden ligger som en naturlig forlængelse af shoppingcentret og huser endnu flere spændende butikker.   

Med et befolkningstal på omtrent 50.000 er her en livlig stemning i Hørsholm året rundt, og samtidig er der nem adgang fra motorvejen, ligesom Rungsted Kyst Station gør det nemt at komme hertil med offentlig transport.

Kan du se din virksomhed blomstre i hjertet af Hørsholm? Så er vi naturligvis klar med en fremvisning!

FØJ TIL FAVORITTER
Moms pålægges: Nej
Energimærke